Το νέο Xperia Z1 στην Ελλάδα

Το νέο Xperia™ Z1 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony σε ένα λεπτό, αδιάβροχο, καλοσχεδιασμένο Android smartphone. Με έμπνευση από καθημερινές αλλά ιδιαίτερες στιγμές και με motto «Ό,τι καλύτερο έχει η Sony, για τις καλύτερες στιγμές σου» η Sony συνεργάζεται σε παγκόσμια κλίμακα με κορυφαίους φωτογράφους για να δημιουργήσει την “Best of Gallery”: μια ψηφιακή συλλογή με

φωτογραφίες αποτυπωμένες με την κάμερα του Xperia™ Z1.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα, η Sony παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μέρος της συλλογής υπό μορφή έκθεσης φωτογραφίας, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γνωστή Ελληνίδα φωτογράφο Μάρα Δεσπύρη. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της φωτογραφίας και της μόδας και με σημαντική καλλιτεχνική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η Μάρα Δεσπύρη επιλέχθηκε ως πρεσβευτής του Xperia™ Z1. Η γνωστή φωτογράφος με το ιδιαίτερο στυλ θα επιμεληθεί καλλιτεχνικά και θα συμμετάσχει σε interactive ενέργειες για τη γνωριμία του Xperia™ Z1 με το κοινό.

«Το Xperia™ Z1 κέρδισε το ενδιαφέρον μου από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η Sony με επέλεξε γι’ αυτή τη συνεργασία. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να ανακαλύπτεις πώς μία κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών, με καινοτόμα χαρακτηριστικά, μπορεί σήμερα να ενσωματώνεται μέσα σε μία τόσο λεπτή και κομψή συσκευή που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου», δήλωσε η φωτογράφος.

Ορισμένα μοναδικά πλεονεκτήματα του νέου Xperia™ Z1:
- Πραγματική απόδοση φωτογραφικής μηχανής, συνδυάζοντας το βραβευμένο φακό «G Lens», το μεγάλο 1/2.3-type 20.7MP «Exmor RS for mobile» αισθητήρα εικόνας CMOS, καθώς και τον επεξεργαστή εικόνας «BIONZ for mobile»
- Καινοτόμα σουίτα XperiaTM Camera Applications που προσφέρει νέες μοναδικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του Social Live broadcasting και του Timeshift Burst, για λήψη 61 φωτογραφιών σε διάστημα μόνο 2 δευτερολέπτων
- Μοναδική εμπειρία προβολής, μέσω των τεχνολογιών της Sony TRILUMINOS® Display για κινητά και X-RealityTM για κινητά
Ασυναγώνιστο οικοσύστημα αξεσουάρ και συγγενών προϊόντων

Keywords
Τυχαία Θέματα