Babygirl: Γιατί η Νικόλ Κίντμαν διέκοψε τα γυρίσματα

Τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας αποκάλυψε η Νικόλ Κίντμαν και ξαφνιάζει. Η 57χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο ερωτικό δράμα «Babygirl», έχοντας στο πλευρό της τον νεαρό ηθοποιό Χάρις Ντίκινσον. Στην ταινία αυτή, η Νικόλ υποδύεται ένα παντρεμένο αφεντικό εταιρείας με πολλές εξουσίες που ερωτεύεται έναν νεαρό ασκούμενο. Όπως αποκάλυψε στη The Sun η Αυστραλή ηθοποιός, η εκτέλεση κάποιων σκηνών με τον Χάρισον και

τον Αντόνιο Μπαντέρας ως σύζυγό της ήταν πολύ δύσκολη για την ίδια, καθώς έφτανε στο σημείο να ερεθιστεί πολύ. «Στις σκηνές αυτές μοιραζόμασταν πολλά και στη συνέχεια ερχόταν η απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα: Δεν θέλω πια να έχω οργασμό. Μην έρχεσαι κοντά μου. Μισώ να το κάνω αυτό. Δεν με νοιάζει αν δεν με αγγίξουν ποτέ ξανά στη ζωή μου. Συνέβαινε όλη την ώρα για μένα, που ήταν σχεδόν σαν εξάντληση».

Η ταινία ακολουθεί την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο Ρόμι, η οποία θέτει σε κίνδυνο την καριέρα της και το έργο της ζωής της, όταν αρχίζει μια έντονη σχέση με τον νεαρό ασκούμενο Σάμιουελ. Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι την προσείλκυσε το πρότζεκτ επειδή ήταν μια «περιοχή που δεν είχε βρεθεί ποτέ» στην καριέρα της. Η ίδια εξήγησε: «Πάντα ήμουν σε μια αναζήτηση ως ηθοποιός, πάντα έψαχνα, σε τι δεν έχω συμμετάσχει; Και τι μπορώ να εξερευνήσω ως άνθρωπος; Και αυτή ήταν μια περιοχή στην οποία δεν είχα πάει ποτέ».

I’m sat, baby girl Nicole Kidman!! https://t.co/1IMqczyxe6

— meemaw (@carmslei) October 1, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Babygirl, Νικόλ Κίντμαν,Babygirl, nikol kintman