Bradley Cooper: Τον… παράτησε και έφυγε η Irina Shayk;

Bradley Cooper: Τις φήμες ότι εδώ και μήνες η σχέση του Bradley Cooper με την Irina Shayk περνά μια σοβαρή κρίση δείχνουν να επιβεβαιώνουν οι τελευταία εξελίξεις. Αν αληθεύει το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Sun, η 33χρονη καλλονή από τη Ρωσία εγκατέλειψε την υπερπολυτελή

έπαυλη στο Λος Άντζελες όπου το ζευγάρι διέμενε με την κορούλα του, και μετακόμισε στο δικό της σπίτι. Αφού κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν τη σχέση τους να πετύχει, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, η Irina φημολογείται ότι εγκατέλειψε τον σύντροφό της και πλέον μένει μόνη της με την δίχρονη Lea de Seine.

Πηγή δήλωσε στη βρετανική Sun: «Τα πράγματα πάγωσαν μεταξύ τους. Δεν είναι καλά εδώ και μήνες και η Irina αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερα να έμενε μόνη της. Όπως δείχνουν τα πράγματα, οι δύο τους δεν έχουν πια μέλλον μαζί». Νωρίτερα, αμερικανικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι οι φήμες θέλουν τη σχέση του ζευγαριού να «κρέμεται από μια κλωστή». Πολλά μέσα μάλιστα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην φιλία του ηθοποιού με τη Lady Gaga, που φαίνεται να συνέβαλε στη ρήξη. Οι φωτογραφίες του Bradley Cooper που κυκλοφόρησαν και έδειχναν τον ηθοποιό να φεύγει από το σπίτι φίλου του σκεφτικός και μουτρωμένος, συνέβαλαν στο να φουντώσουν ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Το παθιασμένο ντουέτο με την Lady Gaga η… αρχή του τέλους;

Οι πρώτες υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του λαμπερού ζευγαριού είχαν ξεκινήσει λίγο πριν από τα Όσκαρ. Τη μεγάλη βραδιά η παθιασμένη ερμηνεία του Bradley Cooper στο ντουέτο του από το «Ένα Αστέρι Γεννιέται» με τη Lady Gaga και η διαχυτικότητά τους στη σκηνή είχε σχολιαστεί εκτενώς.

Ήταν τέτοιος ο αριθμός των δημοσιευμάτων αλλά και τα σχόλια στα social media για τη χημεία μεταξύ Lady Gaga και Bradley Cooper, που η τραγουδίστρια πραγματικά εξοργίστηκε.

Λίγο μετά την απονομή, η Lady Gaga που ήταν καλεσμένη στο σόου του Jimmy Kimmel ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε παίρνοντας απηυδισμένη έκφραση: «Πρώτα από όλα τα social media είναι ο απόπατος του διδικτύου και αυτό που έχουν προκαλέσει είναι τεράστια ζημιά στην ποπ κουλτούρα. Ο κόσμος είδε αγάπη και μάντεψε τι, ήταν αυτό που ήθελε να δει. Είναι ένα τραγούδι αγάπης και η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης».

Keywords
Τυχαία Θέματα