Champions League 2ος όμιλος: End game για Λανς και Σεβίλλη

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Στον 2ο όμιλο του Champions League θα πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική (τελευταία). Σε αυτόν τον όμιλο έχει κλειδωθεί η πρόκριση στους 16 με την Σεβίλλη και την Λανς να μάχονται για την 3η θέση που τους στέλνει στο Europa League στην φάση των 32.

Αϊντχόφεν – Άρσεναλ
( 19:45, COSMOTE Sport)

Απόψε η Αϊντχόφεν φιλοξενεί την Άρσεναλ στον τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του Champions League στο Φίλιπς Στάντιον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση έχοντας 4 σερί νίκες, με το τελευταίο τους παιχνίδι να είναι εντός έδρας με την Χέρενφεν με σκορ 2-0. Έχει δύο σημαντικές απουσίες με τους Lozano και Teze να μην αγωνίζονται αλλά και με τους Bella-Kotchap και
Lang να είναι αμφίβολοι.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, μετά από ένα σερί 6 νικών που είχε, η Άστον Βίλα βάζει φρένο στους κανονίεριδες, με αποτέλσμα να ηττηθεί με 1-0 εκτός έδρας. Ο προπονητής της Άρσεναλ Αρτέτα δεν θα έχει στα πλάνα του τους Partey, Smith Rowe, Timber, Tomiyasu και Vieira.

PSV
5.45pm (UK)
Champions League
Philips Stadion pic.twitter.com/7ZYcfC9gpH

Arsenal (@Arsenal) December 12, 2023


Λανς – Άρσεναλ (19:45, COSMOTE Sport)

Η Λανς απόψε υποδέχεται την Σεβίλλη στο Σταντ Μπολαέρτ-Ντελελί, σε ένα παιχνίδι που άμα ήταν ταινία θα είχε τίτλο “end game”. Η γαλλική ομάδα έρχεται με μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα από την Μονπελιέ εκτός έδρας με σκορ 0-0. Στο σημερινό παιχνίδι θέλει η Λανς περνάει με μια ισοπαλία ή μια νίκη για  να συνεχίσει στο Europa League. Έχουν αρκετές απουσίες με τους Cabot, Farinez, Μachado και Sylla να μην αγωνιστούν, όμως θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι που φέτος έχουν μια κακιά περίοδο σε πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη (όπου δεν έχει ακόμη νίκη στον όμιλο), θα παίξει για σε ένα τελικό για ένα εισιτήριο στο Europa League, με την προϋπόθεση να νικήσει απόψε, χωρίς ήττα ή ισοπαλία. Σε σχέση με τις απουσίες της Λανς, η Σεβίλλη έχει μια 11αδα εκτός που δεν θα αγωνιστούν που οι περισσότεροι είναι βασικοί. Αναλυτικά οι Acuna M, Bade, Diaz, Fernando, Jordan, Lamela, Lukebakio, Νavas, Nianzou, Nyland, Ocampos, Suso και Vacas. Επίσης, προέρχεται από μια ήττα στο πρωτάθλημα από την Μαγιόρκα με σκορ 1-0 εκτός έδρας.

J6⃣ @UEFAYouthLeague
@SevillaFC
13h00
Stade François Blin d’Avion
#RCLSevillaFC#MadeInGaillette #UYL pic.twitter.com/YgPXzjFS8N

— Racing Club de Lens (@RCLens) December 12, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League 2ος, End, Λανς, Σεβίλλη,Champions League 2os, End, lans, sevilli