Kοινωνικό δίκτυο με αντικείμενο ενδιαφέροντος το σπίτι...

Πέρα από τα Facebook και Twitter που είναι τα πιο γνωστά κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δεκάδες μικρότερα κοινωνικά δίκτυα που απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες χρηστών και με συγκεκριμένα πολλές φορές ενδιαφέροντα.
Ένα από αυτά είναι και το Hometalk, ένα social network για όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύπτουν έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση

και τη βελτίωση του σπιτιού τους. Οι θεαμτικές ενότητες που καλύπτει είναι αρκετές όπως το σπίτι, η κρεβατοκάμαρα, το μπάνιο, ακόμη και μέχρι παράθυρα και κλιματιστικά.

Το Hometalk φέρνει κοντά επαγγελματίες διακοσμητές και απλούς ανθρώπους παρέχοντας οδηγούς DIY (Κάντο μόνος σου), χρήσιμα tips και λειτουργία chat για τυχόν απορίες και θέματα που μπορεί να προκύψουν, δίνοντας τους την δυνατότητα να ασχοληθούν δημιουργικά και ταυτόχρονα να κάνουν πιο όμορφο τον χώρο τους.

Παράλληλα μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες από τα projects σας, να τα αναρτήσετε στα Facebook, Twitter και StumbleUpon, να δείτε τα posts των φίλων σας και να κάνετε Save ή Like, ενώ στο πάνω μέρος της Αρχικής Σελίδας με έντονα κόκκινα γράμματα υπάρχει η επιλογή ‘Ask’ για περισσότερες διευκρινήσεις και συμβουλές από τους ειδικούς.

Πηγή: Τechgear.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα