Lady Gaga: Με βίασαν όταν ήμουν 19 ετών…

Η εκκεντρική ποπ σταρ Lady Gaga σόκαρε το κοινό της για άλλη μια φορά, αποκαλύπτοντας στην εκπομπή «The Howard Stern Show», πως σε ηλικία 19 ετών έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της και μουσικός παραγωγός.

Η 28χρονη προχώρησε στην αποκάλυψη, όταν θέλησε να εξηγήσει τη σημασία

του κομματιού «Swine» («γουρούνι»), δηλώνοντας, πως μέσω των στίχων θέλησε να εκφράσει την οργή της για την κακοποίηση που υπέστη.

«Δε με επηρέασε άμεσα, αλλά 4 ή 5 χρόνια αργότερα. Με έπληξε τόσο πολύ. Ήμουν τόσο πληγωμένη, αλλά έλεγα στον εαυτό μου “προχώρησε”, γιατί έπρεπε να ξεφύγω από αυτό», δήλωσε η Στέφανι Τζερμανότα. Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως για πολλά χρόνια δεν ήθελε να παραδεχθεί αυτό που της συνέβη και όταν το συνειδητοποίησε, δεν επιθυμούσε να μοιραστεί την τραυματική εμπειρία της με κανέναν.

«Πέρασα τρομακτικές στιγμές, για τις οποίες τώρα μπορώ να χαμογελάσω, αλλά μόνο γιατί υποβλήθηκα σε ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να θεραπευθώ. Ήμουν κρυμμένη σε μία γωνία. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήμουν μόλις 19 ετών. Πήγαινα στο καθολικό σχολείο και αφότου συνέβη αυτό το τρελό πράγμα σκέφτηκα “Έτσι είναι οι ενήλικες;”. Ήμουν πολύ αθώα», επισήμανε η 28χρονη τραγουδίστρια.

Ερωτηθείσα από τον Στερν αν αντιμετώπισε πότε τον βιαστή της, η ίδια απάντησε: «Θα με τρομοκρατούσε. Θα παρέλυα. Μία φορά τον είδα σε ένα κατάστημα και είχα παραλύσει από το φόβο. Ήμουν λίγο μεγαλύτερη από όταν συνέβη το περιστατικό. Δεν το είπα σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου. Και μετά είπα ότι όλο το ποτό κι η ανοησία… Πρέπει να πας στην πηγή, αλλιώς δεν θα φύγει. Δεν πρόκειται να φύγει».

Keywords
Τυχαία Θέματα