Live – Η μάχη του Ολυμπιακού στην Τουρκία κόντρα στην Οσμανλίσπορ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά το 0-0 στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός παίζει τα… ρέστα του για την πρόκριση στους «16» του Europa League σήμερα στην Τουρκία.

Σέντρα στον αγώνα στις 18:00

Ο Παόυλο Μπέντο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό

σε διάταξη 4-2-3-1.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Ρέτσος, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά, Ανσαριφάρντ.

Όσον αφορά την Οσμάνλισπορ, θα παραταχθεί με τους Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Εν’ Ντιάιγ, Τσαγκιράν, Ρεγκατέν, Μάχερ, Μπιφουμά και Ουεμπό.

Παρακολουθήστε το live του αγώνα από την Alphafreepress

Την εστία των «ερυθρόλευκων» θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά του τους Ντα Κόστα και Μποτία. Ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Φιγκέιρας, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Σισοκό.

Ρέτσος και Μάρτινς θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Φορτούνη μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ελιουνούσι και στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Σεμπά.

Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Καρίμ Ανσφαριφάρντ, που θα είναι και ο μοναδικός προωθημένος.

Διαιτητής είναι ο Ίστβαν Βαντ (Ουγγαρία), με βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ (Ουγγαρία), Πίτερ Μπερετιάν (Ουγγαρία) και τέταρτος ο Λάσλο Βισοκάι (Ουγγαρία). Επιπρόσθετοι είναι οι Γιόζεφ Έρντος (Ουγγαρία) και Σάντορ Ζάμπο (Ουγγαρία).

Σέντρα στον αγώνα

3′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε το γύρισμα αλλά το σουτ του Ντα Κόστα στην κίνηση πέρασε ψηλά άουτ.

Κόρνερ στο 7΄για την Οσμάνλισπορ, κεφαλιά και άουτ, πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους

Σουτ του Μάρτινς στο 9′ ψηλά εκτός εστίας, ο ΟΣΦΠ έχει μπει δυνατά στο ματς

Κόρνερ στο 11′ για την Οσμάνλισπορ, ευκαιρία για τους Τούρκους – Ο Μπιφουμά έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Γουεμπό τσίμπησε τη μπάλα προ του Ντα Κόστα αλλά αυτή πέρασε άουτ.

16′ Σουτ του Ρεγκατέν, η μπάλα άουτ.

18′ Ο Μπιφουμά έφυγε στην πλάτη της άμυνα του Ολυμπιακού, ο Μποτία τον πρόλαβε και έβαλε την κόντρα. Στη συνέχεια ο Ισπανός στόπερ γύρισε στον Λεάλι, ο οποίος προσπάθησε να διώξει, η μπάλα κόντραρε στον Γουεμπό και πέρασε άουτ.

Δεν πατάει καλά για ακόμη ένα ματς η άμυνα του Ολυμπιακού!

Έχουμε φτάσει στο 27′ λεπτό

35 λεπτά στην αναμέτρηση. Παραμένει το 0-0 ανάμεσα σε Οσμανλί και Ολυμπιακό. Κακοί οι «ερυθρόλευκοι» που δεν μπορούν να κρατήσουν μπάλα, ούτε να φτιάξουν φάσεις.

Κόρνερ στο 36′ για τον Ολυμπιακό. Ο Μποτία παίρνει την κεφαλιά και ψηλά άουτ

Μεγάλη ευκαιρία για την Οσμάνλισπορ στο 40′. Ο Ρεγκατέν έκανε το γύρισμα, ο Εντιαγέ σούταρε, ο Μποτία έβαλε την προβολή και ο Γουεμπό στη συνέχεια σούταρε άουτ.

42′ Eυκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φιγκέιρας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα αλλά ο Τσουρούκσου έδιωξε πάνω στη γραμμή!

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 0-0 το αποτέλεσμα, όλα ανοικτά για την πρόκριση

46′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

47′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!Ο Σεμπά εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μποτία έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ανσαριφάρντ με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στον Ολυμπιακό!

Ο Ανσαριφάρντ πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στην Ευρώπη και δίνει σπουδαίο προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στους «16» του Europa League!

52′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ελιουνούσι έκανε το δυνατό σουτ, ο Καρτσεμάρσκας έδιωξε δύσκολα!

54′ Ευκαιρία για την Οσμανλί. Ωραίο σουτ του Ρεγκατέν, ο Λεάλι διώχνει δύσκολα σε κόρνερ!

Το άρθρο Live – Η μάχη του Ολυμπιακού στην Τουρκία κόντρα στην Οσμανλίσπορ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα