ΑΕΚ – μεταγραφές: Πιθανός… αντιΧούλτ!

ΑΕΚ – μεταγραφές: Τσεκάρει Τσαμπορίτ η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν την περίπτωση του, για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ μετά την αποχώρηση του Νίκλας Χούλτ. Ο ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην λίστα του Ίλια Ίβιτς , ο οποίος, έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός μπακ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της «Live Sport» το όνομα του Ένρικ Τσαμπορίτ βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «κιτρινόμαυρων».

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τσεκάρει αρκετούς παίχτες για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ωστόσο, δεν υπήρξε

κάποια κίνηση. Πλην από την περίπτωση του Μλαντένοβιτς, ο οποίος, άρεσε στον Ίβιτς, ωστόσο, κατέληξε στην Λέγκια Βαρσοβίας. Ο τεχνικός διευθυντής της «ένωσης» θέλει έναν ποδοσφαιριστή ικανό τόσο ανασταλτικά, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Για να μπορεί να βοηθάει την ομάδα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Ενρικ Τσαμπορίτ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Εσπανιόλ και από εκεί μεταπήδησε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Με τους Βάσκους αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια, πριν φύγει για την Μαγιόρκα ως δανεικός. Στην Μακάμπι του Τελ Αβίβ αγωνίζεται από το 2018 και με την ισραηλινή ομάδα μετράει 3 γκολ και 4 ασσίστ σε 47 αγώνες. Έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021, όμως, αν θελήσει η «ένωση» να τον αποκτήσει μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή για να τον κάνει δικό της.

Δείτε ακόμη: Markopoulo Park: Περισσότερα από 7.000 ευρώ για 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 6Μετακομίζει στον “Παράδεισο” της Σέλτικ ο ΜπάρκαςΔεν συμφωνούν σε τελικό τη νέα σεζόν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα