ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Με Ανδρούτσο αντί Λαλά στο ντέρμπι»

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο οι Πειραιώτες για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν οδεύουν σε ένα παιχνίδι χωρίς να έχει κάποιος παίκτης τους έναν τραυματισμό.

Ωστόσο όπως υπενθύμισε ούτε τώρα θα μπορέσουν να παραταχθούν πλήρεις, καθώς είναι τιμωρημένος ο Λαλά κάτι που σημαίνει

ότι τη θέση του στην 11άδα θα την πάρει ο Ανδρούτσος.

Σταματέλος: «Πιθανό να δούμε μαζί Σεμέδο-Μπα-Σωκράτη»

Το… πετυχημένο πείραμα του 3-4-3 δεν είναι καθόλου απίθανο να επανέλθει από τον Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των playoffs. «Είναι πολύ πιθανό να πάει ο Ολυμπιακός ξανά με 3-4-3. Αν το κάνει, θα δούμε για πρώτη φορά Σεμέδο, Σωκράτη και Μπα στην άμυνα», τόνισε ο Νίκος Σταματέλος.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, είπε: «Ο Ανδρούτσος που δεν έπαιξε με την Εθνική είναι φρέσκος και μπορεί να πάρει τη δεξιά πλευρά, ενώ αριστερά θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Ρέαμπτσιουκ αν θα παίξει αυτός ή ο Χολέμπας. Για το κέντρο Εμβιλά και Καμαρά έχουν προβάδισμα, καθώς ο Μπουχαλάκης έπαιξε δύο ματς με την Εθνική. Μπροστά θα δούμε σίγουρα τον Ελ Αραμπί, ενώ στις άλλες θέσεις μεσοεπιθετικά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα