«Άγριες Μέλισσες»: Η σχέση της Μαρίας Κίτσου – Πιο χαρούμενη από ποτέ

«Άγριες Μέλισσες»: Η τηλεοπτική Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ερωτευμένη και το δείχνει, ενώ ο άντρας με τον οποίο είναι μαζί της χαρίζει χαμόγελα ευτυχίας. Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου, που τιμήθη­κε με το βραβείο Μελί­να Μερκούρη το 2012 για την ερμηνεία της στο έργο «Ορφανά» του Ντένις Κελί που σκηνο­θέτησε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο θέα­τρο του Νέου Κόσμου, έγινε ευρέως γνωστή ως «Μαρία Πολυδούρη» στην τηλεοπτική σειρά «Καρυωτάκης», ενώ οι θεατρόφιλοι τη γνωρίζουν καλά, καθώς καθώς κάθε χρόνο δηλώνει παρούσα στις θεατρικές σκηνές της Αθήνας

με παραστάσεις που συζητι­ούνται. Η τηλεοπτική Λενιώ όμως »όταν κλείνουν τα φώτα της κάμερας και της σκηνής έχει κάθε λόγο να χα­μογελάει γιατί είναι ερωτευμένη.

Ο τυχερός είναι ο μουσικοσυνθέτης Μί­νως Μάτσας. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά πριν από περίπου ένα χρό­νο, κατά την προετοιμασία της παρά­στασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ο Μίνως Μά­τσας είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου συμμετείχε. Από την πρώτη στιγμή ο ένας ξεχώρισε τον άλλον και πρώτη επίσημη εμφά­νιση έγινε στο πάρτι του Πάνου Κοκκινόπουλου χωρίς όμως να δί­νουν αφορμή για σχόλια. Η σχέση τους φέρεται να άλλαξε σελίδα κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες». Η ηθοποιός αν και προτιμάει να μιλάει μέσα από την δουλειά της, εί­ναι τόσο ευτυχισμένη και δεν το κρύβει ούτε από τους δικούς της ανθρώπους άλλα ούτε και από τις κάμερες.

«Άγριες Μέλισσες»: Οι δηλώσεις της ίδιας της ηθοποιού

Άλλωστε και η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξη της. «Ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε». Το ζευγάρι είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν προτιμάει τα κοσμοπολίτι­κα στέκια. Η δουλειά τους άλλω­στε είναι τέτοια που δεν τους επι­τρέπει πολλές εξόδους. Μια βρα­διάς με λίγους και εκλεκτούς φί­λους σε στέκια που λίγοι γνωρίζουν είναι το ιδανικό καθώς λατρεύουν την κουβέντα και την καλή παρέα.

«Άγριες Μέλισσες»: Λίγα λόγια για τον Μίνωα Μάτσα

Η μια γιαγιά του ήταν από την Κωνσταντινούπολη, η άλλη από τη Θεσσαλονίκη και ο παππούς του, ο Μίνως, από τα Ιωάννινα. Γεννήθηκε σε μια μουσική οικογένεια με τη παράδοση της δισκογραφίας ολοζώντανη και με ένα πατέρα που βρισκόταν στην στιγμή της μεγάλης δημιουργίας του. Ο πατέρας του τον είχε από πέντε χρονών στο στούντιο, μαζί του. Ο Μίνως Μάτσας από μικρός εκδήλωσε την επιθυμία να μάθει κλασική κιθάρα και έτσι πολύ σύντομα, έγινε το επίκεντρο της νεανικής τραγουδιστικής του παρέας. Πήρε πτυχίο από το Ωδείο Αθηνών και από τη Σχολή Τζούλιαρντ. Όταν άρχισε να γράφει τις πρώτες συνθέσεις του, δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Ωστόσο, εξελίχθηκε σε ένα συνθέτη αυθύπαρκτο, από τους σημαντικότερους της γενιάς του.

Από το 2000 έως το 2011 έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως συνθέτης έχει δεκάδες ταινίες στο ενεργητικό του, θεατρικές παραστάσεις, καθώς και. τηλεοπτικά προγράμματα. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά για την ταινία «Τhe Pantheon», καθώς και στις παραστάσεις του Αριστοφάνη που ανέβηκαν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Έχει Βραβευθεί και στο Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για το «Εduart» και το «Σκλάβοι Στα Δεσμά Τους». Έγραψε επίσης τη μουσική για την ταινία «Ο Κυρίαρχος Του Παιχνιδιού 3». Όταν άρχισε να γράφει τις πρώτες συνθέσεις του, δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Τι θα έλεγε ο κόσμος της δισκογραφίας αν γινόταν γνωστό ότι ο διάδοχος της «Μίνως Μάτσας και Υιός» ήθελε να γίνει συνθέτης;

«Άγριες Μέλισσες»: Πρώτα το είπε στον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Ο πρώτος στον οποίο το εκμυστηρεύτηκε ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος. «Πήγα στο σπίτι του και του έβαλα να ακούσει μια κασέτα με ένα τραγούδι μου. “Εσύ το έγραψες;” με ρώτησε. “Δεν σε πιστεύω. Κάθισε στο πιάνο να το παίξεις.” Δεν ήταν καψώνι, το εννοούσε. Το έκανα, λοιπόν. Μόνον έτσι πείστηκε…» Από τότε έχουν περάσει είκοσι και πλέον χρόνια. «Ξέρω ότι θα ακουστεί περίεργο, αλλά στην αρχή δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για μένα. Κατ’ αρχάς, ο πατέρας μου είχε στενοχωρηθεί όταν του είπα ότι με το οικογενειακό “μαγαζί” δεν ήθελε να ασχοληθώ. Κι έπειτα, ενώ είχα πρόσβαση σε μια μεγάλη εταιρεία, αντιμετώπιζα δυσπιστία. Οι κακοπροαίρετοι έλεγαν πως ήταν ένα παιχνιδάκι για μένα η μουσική και θα το βαριόμουν σύντομα», έχει πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα