Αγρίνιο: Ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και αιματηρή σύλληψη των δραστών

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, και πιο συγκεκριμένα στις 9.30, στα ΕΛΤΑ Στράτου του δήμου Αγρινίου, που εξελίχθηκε σε καταδίωξη από την αστυνομία και εν τέλει τη σύλληψή τους, μετά από πυροβολισμούς.

Οι ληστές άρπαξαν με την απειλή όπλου από τον ταχυδρομικό υπάλληλο περίπου 10.000 ευρώ, διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού, όμως στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σπάρτου του δήμου Αμφιλοχίας. Παράλληλα, ενημερώθηκαν και όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις για

να γίνουν μπλόκα στο ενδεχόμενο διαφυγής των δραστών από την περιοχή ευθύνης της Α/Δ Ακαρνανίας.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή του Σπάρτου, ενώ φαίνεται πως τραυματίστηκαν, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Για αυτό το λόγο, μεταφερθήκαν με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου και ο τραυματισμός τους είναι ελαφρύς. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Έλληνες και μάλιστα ο ένας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο και έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με τη δράση του την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα