Ανατροπή και νίκη (3-1) με Μπουονανότε για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Ντιέγκο Μπουονανότε να κάνει εκπληκτική εμφάνιση, η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 με το οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μπροστά στο σκορ από το 19΄με σκόρερ τον Ακόστα και να πάρει τη νίκη με 3-1. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ένωσης πέτυχε δύο γκολ,

τό πρώτο με πέναλτι το 35 και το δεύτερο στο 44΄φέρνοντας την ΑΕΚ μπροστά πριν από την λήξη του ημιχρόνου. Το τελικό 3-1 έγραψε στο 87΄ο Βάργκας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν ο Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74΄και ο Τζημόπουλος στο 80΄.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που μπήκε με φόρα στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 19΄. Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ είχε τον Μπουονανότε ο οποίος την έβγαλε από το αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί. Ο Αργεντινός ανατράπηκε στο 35΄και το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1, ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο με χορευτικές κινήσεις έκανε το 2-1 και έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Ηπείρου, η οποία δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω σε αντίθεση με την ΑΕΚ που πέτυχε και τρίτο γκολ δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη νίκη της.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Κίτρινες: Μιχαήλ, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μπέριος

Κόκκινες: Μιχαήλ (74΄-δεύτερη κίτρινη), Τζημόπουλος (80΄-δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Μπουονανότε (63΄ Βάργκας), Μπαρμπόσα (77΄ Μάνταλος), Κρισάντους (57΄ Αραβίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα (81΄ Κοζορώνης), Ιλιτς (46΄ Γιάκος), Μανιάς (67΄ Φερφελής)

* Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από την έναρξη του ματς. για την επέτειο των 93 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα