Άνετη νίκη με 3-0 για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Λεβαδειακό

Δίχως να ιδρώσει και έχοντας καθαρίσει το παιχνίδι από το 30ο λεπτό ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου, μένοντας έτσι 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Νάνο άνοιξε τον δρόμο στο 5′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τραγικό λάθος του Τσιντώτα. Το γρήγορο γκολ, όπως

και στο ματς με την Καλλονή, λειτούργησε ευεργετικά, έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού και η συνέχεια ήταν σχεδόν… καρμπόν με το 4-0 του τελευταίου εντός έδρας παιχνιδιού.

Στο 14′ ο Νίκος Καρέλης «πυροβόλησε» με το αριστερό την εστία των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ και πέντε λεπτά αργότερα η εξαιρετική κάθετη πάσα του Κουτρουμπή έβγαλε τον Καρέλη στην πλάτη της άμυνας και ο Ατζαγκούν σε κενή εστία πήρε το έτοιμο γκολ από τα πόδια του Έλληνα στράικερ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε απόλυτη συγκέντρωση στο τελείωμα των φάσεων, έφτασε στο 3-0 μόλις στο 19′ και έβαλε τέλος από νωρίς στην υπόθεση νίκη, όπως ήταν το καθήκον του να κάνει. Το κάθετο παιχνίδι του Κουτρουμπή που ήταν ξανά πολύ καλός ως «εξάρι», τα κέφια των Καρέλη και Μπεργκ και η καλή κυκλοφορία της μπάλας ήταν κάποια από τα στοιχεία που έδωσαν στο «τριφύλλι» την δυνατότητα να περάσει ένα χαλαρό απόγευμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα