Απτόητος και ακάματος-Για 9η φορά στο Βιβλίο των Παγκοσμίων Ρεκόρ Γκίνες ο Ανδρέας Κωλέττης

Ο Έλληνας ρέκορντμαν του Βιβλίου Γκίνες, Ανδρέας Κωλέττης, έσπασε και πάλι το ατομικό του ρεκόρ για 9η φορά στην κατηγορία «Κάτοχος των Περισσοτέρων Πιστοποιήσεων Διαιτητή / Κριτή Αθλημάτων» αφού έλαβε πρόσφατα τη βεβαίωση του Κριτή/Χρονομέτρη Αθλητικής Ναυαγοσωστικής.

Αν και αρκετοί Έλληνες έχουν μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες σε διάφορες κατηγορίες, μόνο ο Αντρέας Κωλέττης το έχει καταφέρει τόσες φορές.

Ο ίδιος, δήλωσε: «Πρόσφατα παρακολούθησα ως εθελοντής και ομιλητής

μια ιστορική διοργάνωση για το χώρο της ναυαγοσωστικής. Σε αυτήν, ένας ομιλητής είπε ότι «μέτριος δεν πρέπει να είναι στη ζωή ούτε ο καφές μας». Πρέπει πάντα να επιδιώκουμε την βελτίωση. Συνεπώς, είναι κατανοητό ότι το συνεχές σπάσιμο των ρεκόρ, δεν είναι αυτοσκοπός. Αντιθέτως με βοηθάει να κατανοώ τις ομοιότητες και τις διαφορές των αθλημάτων και να μπορώ να είμαι ουσιαστικός και χρήσιμος όποτε και όπου μου ζητηθεί.

Έχοντας λάβει πρόσφατα την βεβαίωση του Κριτή/Χρονομέτρη Αθλητικής Ναυαγοσωστικής, ο επόμενος μου στόχος είναι να μπω για 10η φορά στο Βιβλίο Γκίνες, την περίοδο που η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας οργανώσει τους πρώτους επίσημους Πανελλήνιους αγώνες αθλητικής ναυαγοσωστικής».

Ο Ανδρέας, 30 ετών, είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και εργάζεται ως Ειδικός Φρουρός στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι πιστοποιημένος διαιτητής/κριτής σε 34 αθλήματα (Στίβο, Αντισφαίριση, Χειροσφαίριση επί Άμμου-Beach Handball, Αντισφαίριση επί Άμμου-Beach Tennis, Πετοσφαίριση επί Άμμου-Beach Volleyball, Ποδόσφαιρο Τυφλών, Μπότσια, Μπριτζ, Σκάκι, Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο Σάλας, Ορειβασία-Αγωνιστική Αναρρίχηση, Μηχανοκίνητος Χερσαίος Αθλητισμός, Ιστιοπλοΐα, Special Olympics Στίβος, Special Olympics Μπόουλινγκ, Αθλητική Αλιεία Επιφανείας, Κολύμβηση, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Ξιφασκία, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση, Γουσού Κουνγκ -Φού, Πυγμαχία, Τρίαθλο, Δίαθλο, Παρατρίαθλο, Καλαθοσφαίριση, Υποβρύχια Σκοποβολή, Ελεύθερη Κατάδυση και Ποδόσφαιρο επί Άμμου-Beach Soccer, Τοξοβολία, Άπνοια και Ράγκμπυ).

Keywords
Τυχαία Θέματα