«Άρρωστος» ο Παναθηναϊκός – Νέα γκέλα με Ηρακλή στο Κύπελλο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δύσκολο βράδυ για τον Στραματσόνι. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Ούτε τον Ηρακλή δεν κατάφερε να νικήσει ο Παναθηναϊκός, καθώς έφερε 0-0 στο Απ. Νικολαϊδης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι πράσινοι έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ενώ ο Ηρακλής

πήρε έναν σημαντικό βαθμό.

Το ματς

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι που είχαν ευκαιρία στο 12ο λεπτό, όταν και ο Ιμπάρμπο… χόρεψε την άμυνα του Ηρακλή, πάσαρε στον Ρινάλντι, με τον τελευταίο,όμως να αστοχεί.

Ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Εμποκού στο 19’, ενώ στο 22 ο Ρινάλντι βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το πλασέ του σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Περνίς.

Στο 39’ ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται σωστά για πέναλτι, σε ανατροπή του Εμποκού από τον Κυριακίδη

Μία από τα… ίδια είχαμε και από το ξεκίνημα του β’ μέρους, με τον Ρινάλντι για… πολλοστή φορά να μην μπορεί να νικήσει τον Περνίς στο 47’.

Στο 56’ ο Ηρακλής δημιούργησε την μία ευκαιρία όταν και ο Πασάς βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να κόβει τον δρόμο στον παίκτη του Ηρακλή.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρινάλντι, αφού είδε πως γκολ… δεν βάζει, έγινε δημιουργός, δίνοντας έτοιμο τέρμα στον Ιμπάρμπο, με τον Κολομβιανό, όμως, να αστοχεί,.

Ενώ στο 77’ ο Κουτρουμπής, με το τέρμα στο.. έλεος του, κατάφερε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα απελπιστικά μακριά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): O. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ρέις, Μίγγος (68’ Λουντ), Βιγιαφάνιες, Εμποκού (74’ Μπεργκ), Ιμπάρμπο, Ρινάλντι (63’ Λέτο).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Περνίς, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πασάς (64’ Μοντέιρο), Αγγελόπουλος (81’ Μπλέτσας), Ρούσσος, Κυριακίδης, Λουκίνας, Βοσνακίδης, Κούρος, Λάμπρου (70’ Ζιαμπάρης).

Το άρθρο «Άρρωστος» ο Παναθηναϊκός – Νέα γκέλα με Ηρακλή στο Κύπελλο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα