Χάρης Θεοχάρης: Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε θεσμούς μέσα στη χώρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» δήλωσε «Υπάρχει τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση αλλά ο σωστός τρόπος δυστυχώς δεν επιλέγεται από τις κυβερνήσεις. Επιλέγεται η προσπάθεια να συνεχιστεί ένα σύστημα που μας έφερε έως εδώ πέρα».

Αναφορικά με την επιστολή Τσακαλώτου τόνισε «Αναγκάζεται ο υπουργός να ζητά συγνώμη και να λέει ότι δεν θα ξανακάνει τη διαδικασία την οποία ακολούθησε» ενώ χαρακτήρισε την εν λόγω

επιστολή ως «ταπεινωτική». Περαιτέρω σημείωσε «Συνεχίζουμε στην υποταγή σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει. Είμαστε κοινωνικά, πολιτικά, αξιακά, ακόμα και συνταγματικά πτωχευμένοι. Η οικονομική κρίση είναι το αποτέλεσμα της κατάρρευσης αυτής». Ενώ επεσήμανε «Το πρόβλημά μας δεν είναι ότι έχουμε θεσμούς, είναι ότι δεν έχουμε θεσμούς μέσα στη χώρα».

Αναφορικά με την εμμονή των δανειστών σε μια σειρά θεμάτων επεσήμανε, πως πρόκειται για ιδεοληψίες που προσπαθούν να τις εφαρμόσουν σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα αν οι χώρες είναι αναπτυγμένες ή υπανάπτυκτες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Το άρθρο Χάρης Θεοχάρης: Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε θεσμούς μέσα στη χώρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα