Δεκάρι και μετά διαρκείας

Αν πολλοί αναρωτιούνται γιατί ακόμη η διοίκηση Ηλιάδη δεν έχει θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν που θα μπορούσαν να της αποφέρουν ρευστότητα σε δύσκολη για κάθε ΠΑΕ περίοδο, η εξήγηση είναι απλή.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης και οι συνεργάτες του θέλουν να ολοκληρώσουν 1-2 ακόμη μεταγραφικές κινήσεις και ειδικά αυτή του επιτελικού μέσου που ακούγεται

ότι θα είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Με τον τρόπο αυτό ο νέος Πρόεδρος του ΑΡΗ θέλει πρώτα να πείσει για τις προθέσεις του τον κόσμο που σε ένα βαθμό είναι και λιγάκι δύσπιστος και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει τα νέα διαρκείας που θα αποτελέσουν και μια άτυπη σφυγμομέτρηση της αποδοχής που έχει η νέα διοίκηση και οι κινήσεις της, στις τάξεις των οπαδών.

Τα φετινά διαρκείας βέβαια έχουν και την εξής ιδιαιτερότητα. Συνδυάζονται με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και το καρτελάκι θα είναι συλλεκτικό για όποιον τον αποκτήσει.

Αρα είναι σημαντική και η εμπορική πολιτική που θα ακολουθηθεί από το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ που το… τρέχουν οι κ.κ Γκουρλάκης και Ευθυμιόπουλος. Όπως πάντως έχει διαρρεύσει οι τιμές που θα ισχύσουν για την επόμενη σεζόν θα κυμαίνονται στα ίδια, χαμηλά με πέρσι, επίπεδα.

πηγη allaboutaris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα