Δεν αρέσει στην τρόικα το σχέδιο Μανιτάκη

Μαραθώνια συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Απριλίου. Η 4ωρη σύσκεψη έγινε ενόψει της συνέχισης των επαφών με την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιρρήσεις στο θέμα της κινητικότητας στο Δημόσιο καθώς έχει η τρόικα και στη ουσία απορρίπτει το σχέδιο του αρμόδιου υπουργού Αντώνη Μανιτάκη.

Στα

υπόλοιπα ανοικτά θέματα, στην κυβέρνηση εκτιμούν πως ενδέχεται να βρεθεί λύση προκειμένου να καταλήξουν οι δυο πλευρές σε συμφωνία. Πρόκειται για το θέμα της συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank και στο ζήτημα της επιβολής του ενιαίου φόρου στα ακίνητα.

Σε λίγο, ξεκινά νέα συνάντηση της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο στο υπουργείο Οικονομικών ενώ οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν την Κυριακή στις 11 π.μ. με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που δεν έχουν κλείσει», δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

«Συζητήσαμε όλα τα θέματα και τις εκκρεμότητες που είχαμε με την τρόικα», τα λόγια του κ. υπουργού. Σε ερώτηση αν υπάρχει κάτι νεότερο με τις τράπεζες απάντησε ότι «δεν υπάρχει τίποτα νεότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα