Δωρεαν web broswer e-reader στον υπολογιστή σας!

Μια νέα εφαρμογή για web broswer έκανε την εμφάνισή της την προηγούμενη εβδομάδα και οι δημιουργοί της ευελπιστούν να εκτοπίσει την συσκευή e-reader Kindle της Αmazon.
O καλύτερος τρόπος για να συμβεί ήταν η διείσδυση μέσω των web browsers
Βέβαια το Nook

for Web , όπως ονομάζεται η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από τον Safari browser του iPad, αλλά υπάρχει διαθέσιμη η αντίστοιχη εφαρμογή της B&N, της εταιρείας που την αναπτύσσει.

Ουσιαστικά η εφαρμογή είναι ένα e-reader στο web με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, ενώ όσοι δοκίμασαν την εφαρμογή έμεινα εντυπωσιασμένοι από την εμφάνιση και την ευκολία στην ανάγνωση.
Παράλληλα υπάρχει η επιλογή για 8 γραμματοσειρές σε 8 μεγέθη, επιλογή μονοσέλιδης ή δισέλιδης εμφάνισης πλοήγηση μεταξύ των σελίδων. Ακόμη, υπάρχουν επιλογές για βαθμολόγηση και διαμοιρασμό μέσω Facebook, Twitter και email, αλλά και αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών, χωρίς να “κλείνουμε” το βιβλίο.

Για όσους ενδιαφέρονται το ν Nook for Web θα το βρείτε στο διαδίκτυο δωρεάν, ενώ όσοι κάνετε τη δοκιμή σας πριν τις 26 Ιουλίου θα πάρετε μαζί και 6 eBooks (συμπεριλαμβάνεται το Sex and the City και το The Vow).

Keywords
Τυχαία Θέματα