«Εδώ και δύο χρόνια τα έχουν Γκαγιέ και Ολάντ»

Σύμφωνα με το σημερινό τεύχος του περιοδικού Closer, που πρώτο αποκάλυψε τη σχέση Ολάντ- Γκαγιέ, ο πρόεδρος της Γαλλίας και η νεαρή ηθοποιός, την οποία γνώρισε μέσω της πρώην του Σεγκολέν Ρουαγιάλ, έχουν συνάψει ερωτική σχέση εδώ και δυο χρόνια.

Μάλιστα, αναφέρει ότι ο Ολάντ δεν συνόδευσε την Τριερβελέρ στις διακοπές της στην Ελλάδα,

για να περάσει χρόνο με την ηθοποιό. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολάντ είχε σχέση με την Γκαγιέ τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, ενώ χρησιμοποιούσε και δεύτερο διαμέρισμα στα δυτικά του Παρισιού για να συναντά την 41χρονη ηθοποιό. Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το ζευγάρι περνούσε ρομαντικά σαββατοκύριακα στη νότια Γαλλία, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ο πρόεδρος γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού, παρότι θεωρεί ότι παραβίασε κατάφωρα την προσωπική του ζωή, αλλά η Γκαγιέ ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 50.000 ευρώ από το περιοδικό, συν 4.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Αν δικαιωθεί η ηθοποιός, το περιοδικό θα πρέπει να δημοσιεύσει την δικαστική ετυμηγορία στο εξώφυλλό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα