“Εφιαλτικές” στιγμές για 19χρονους – Ένοπλοι κουκουλοφόροι τους απείλησαν και τους λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο 19χρονοι σε δρόμο του Αμαρουσίου όταν, όπως κατήγγειλαν, δύο δράστες που κάλυπταν τα πρόσωπά τους με κουκούλες, τράβηξαν όπλο, τους ακινητοποίησαν και τους λήστεψαν!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η ληστεία καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου οι δύο 19χρονοι φίλοι, ξαφνικά τους προσπέρασαν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι, επίσης νεαρής ηλικίας κι αυτοί. Σε μικρή απόσταση σταμάτησαν κι έστησαν την ενέδρα. Όταν οι 19χρονοι πλησίασαν, μη μπορώντας εκείνη τη στιγμή να κάνουν τίποτε περισσότερο για να αποφύγουν

τους δράστες, ο ένας εξ αυτών, για να δείξει πόσο αποφασισμένοι ήταν να τους ληστέψουν, άνοιξε το μπουφάν του και τράβηξε από το εσωτερικό του ένα πιστόλι! Έστρεψε την κάνη προς το μέρος των τρομοκρατημένων νεαρών και είπε «παιδιά, δώστε ό,τι έχετε».  Ενώ οι 19χρονοι έμεναν ακίνητοι μπροστά στην κάνη του πιστολιού, ο δεύτερος κουκουλοφόρος, τους ρώτησε «εάν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα».

Διέφυγαν τρέχοντας 

Οι δράστες, πρόσθεσαν στην κατάθεσή τους οι 19χρονοι,  άρπαξαν περίπου 45-50 ευρώ, που είχε σε χαρτονομίσματα ο ένας από τους δύο 19χρονους στο πορτοφόλι του, και στη συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας. Σύμφωνα με τις περιγραφές που ζήτησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δράστες ήταν μεταξύ 20 και 25 ετών και ο ένας μίλησε καθαρά ελληνικά.

Έπιασε το πορτοφόλι 

Με δεδομένο ότι ο ένας από τους κουκουλοφόρους πήρε το πορτοφόλι του ενός 19χρονου στα χέρια και το άνοιξε για να αφαιρέσει όσα χρήματα περιείχε, οι  αστυνομικοί  το απέστειλαν  για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν άφησε κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα ή γενετικό υλικό.

Η έρευνα

Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Tμήμα Αμαρουσίου και οι αστυνομικοί ελέγχουν κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν τη διαδρομή πριν και μετά τη ληστεία σε βάρος των 19χρονων, τότε που ελπίζεται ότι οι ληστές δεν θα φορούσαν σε κοινή θέα μέσα στο δρόμο τις κουκούλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Εφιαλτικές”, 19χρονους – Ένοπλοι,“efialtikes”, 19chronous – enoploi