Επέστρεψε το καρναβάλι αντί να έρθει η άνοιξη

Από την Άννα Τσιάλτα:

Με χρονοκαθυστέρηση φαίνεται ότι δουλεύουν εκεί στον ΑΝΤ1 και απριλιάτικα έφεραν στις οθόνες μας το... καρναβάλι! Και για τις επόμενες Κυριακές θα ζούμε στους ρυθμούς του πρώτου τηλεοπτικού μασκέ πάρτι, φιλανθρωπικού πάντα χαρακτήρα, που φέρει το όνομα «Your face sounds familiar»! Τάχα μου, τάχα μου … πρόκειται για λαμπερό show υπερπαραγωγή τύπου... DWTS. Αν είχαν κατά νου κάτι τέτοιο -συγνώμη

κιόλας που το λέω, αλλά με τρώει, δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου- αλλά κάπου το έχασαν στο μακιγιάζ, την περούκα και στους σταρ που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Αν και η επιλογή κάποιων είναι ευχάριστη έκπληξη, ωστόσο η εμφάνισή τους ήταν για να αλλάζεις στομάχι από τα γέλια. Ο Κατσούλης, ας πούμε, είχε μεταμφιεστεί σε... Στράτο Διονυσίου, αλλά εμένα μου θύμισε μια παλιά μάσκα του Παπανδρέου που κυκλοφορούσε στην αγορά. Κλαίγαμε από τα γέλια βλέποντάς τον, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου από κάτω είχε πλαντάξει από συγκίνηση για το ταλέντο του συζύγου… Τι να πω εγώ τώρα, τι; Ο Καζάκος έβαλε κλασσική αποκριάτικη περούκα και υποδύθηκε τον Γιοκαρίνη και το περίεργο είναι ότι ενθουσιάστηκε κόσμος μαζί του. Ο Γιοκαρίνης, πάντως, είμαστε σίγουροι ότι δεν... γέλασε καθόλου! Της Μαντούς τής έβαλαν μια μαύρη καούκα και της είπαν ότι είναι φτυστή η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ κι αυτή το πίστεψε. Ευτυχώς που τραγούδησε και με τη φωνάρα της καταλάβαμε ποια υποδυόταν. Έντυσαν την Κρυσταλλία Τζένιφερ Λόπεζ, της έβαλαν και φουσκωτά οπίσθια κι έμοιαζε η μικρή σαν ψωμί ξεροψημένο… Άσε που νομίζει πως είναι και τραγουδίστρια; Είναι τραγουδίστρια αλήθεια; Κάτι δεν θυμάμαι καλά μάλλον… Ακόμη και η Θωμαή Απέργη έχανε φωνητικά. Να φανταστείς ότι ο Αλευράς, αν και ηθοποιός, τραγούδησε καλύτερα απ’ όλους. Κι έκανε καταπληκτικά τον μεγάλο και δύσκολο Κωστα Χατζή.

Κριτική επιτροπή. Η Μπέσυ Μάλφα ανακάλυψε αργά τα talent show και νόμιζε ότι ήταν κριτής στο X Factor. Στον Αλέξανδρο Ρήγα λίγο ακόμη και θα έβγαινε από πάνω συννεφάκι που θα έγραφε «Άτιμη κρίση τι με βάζεις και κάνω». Και να φανταστείς ότι τα έχωναν στην Κάτια Δανδουλάκη, που συμμετείχε στο σοβαρό DWTS. Η Κατερίνα Γκαγκάκη στον κόσμο της, γιατί δεν έκρυβε τη χαρά της που επέστρεψε στο γυαλί, ενώ ο Γεράσιμος Γεννατάς μάς έφερνε μονίμως σε αμηχανία. Ωστόσο, αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Μαρία Μπεκατώρου. Απλά καταπληκτική στον ρόλο της. Γλυκιά και προσιτή, κατέρριψε το στερεότυπο της ντίβας παρουσιάστριας!

Keywords
Τυχαία Θέματα