Εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Ξεκαθαρισμένοι είναι οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού και γίνεται ήδη μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίησή τους, μετά τη συμφωνία διοίκησης-Μίτσελ για το μπάτζετ και για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Το βάρος έχει πέσει στην περίπτωση του Πέδρο Λεόν που αποτελεί τη μεγάλη επιθυμία του Μίτσελ για το δεξί άκρο. Ο προπονητής έχει δουλέψει πολύ καλά την υπόθεση με την πλευρά του παίκτη και οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με το οικονομικό και με τον τρόπο απόκτησής του από την Ρεάλ. Ο δανεισμός του

παίκτη με οψιόν αγοράς είναι μία πιθανή εκδοχή, με την Ρεάλ να βάζει πάντως ψηλά τον πήχη. Ποσοστό για τον παίκτη σε περίπτωση μεταγραφής του έχει και η Χετάφε.

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να πείσει τον Γιοάν Βερδού, τον επιτελικό χαφ της Εσπανιόλ, ο οποίος μένει ελεύθερος στα 30 χρόνια του από την ομάδα της Βαρκελώνης προερχόμενος από σούπερ σεζόν και με πολλές ομάδες της Ισπανίας να τον διεκδικούν.

Ένας άλλος παίκτης για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κινήσεις είναι ο 24χρονος Γάλλος εξτρέμ Γιοάν Μολό που ανήκει στη Νανσί και έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό από την παρακολούθηση στο Σαμπιονά. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ο Μολό έχει συμβόλαιο με την ομάδα του η οποία ζητάει πολλά χρήματα για αν τον παραχωρήσει, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να βρεθεί λύση με τον παίκτη να είναι θετικός για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά και με δυνατές ομάδες από Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία να τον έχουν στο στόχαστρο.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει μια δυνατή επιλογή και για τη θέση του αμυντικού μέσου, μετά την απώλεια του Μπόατενγκ που πήγε στη Φούλαμ. Η περίπτωση του Σανέ διεγράφη, καθώς ο Γάλλος μέσος υπέγραψε στο Ανόβερο. Έχουν προταθεί παίκτες από τη Γαλλία, όπως ο Γκομίς της Βαλενσιέν, ο Μίτσελ έχει κάποιες περιπτώσεις από την Ισπανία όπως ο Αργεντίνος Φορλίν της Εσπανιόλ, ενώ ελεύθερος έχει μείνει ο ΠάμπλοΟρμπάιθ τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ολυμπιακός από την περσινή συνεργασία τους.

Κατά τα λοιπά, Μανωλάς και Μέγιερι θέτουν ως προτεραιότητα την παραμονή τους στον Ολυμπιακό, είμαστε εν αναμονή οριστικών εξελίξεων για Ιμπαγάσα, Πίνο και Μοδέστο με λίγες πιθανότητες παραμονής τους, αλλά και της άφιξης του Κριστιάν Καρεμπέ ώστε να οριστικοποιηθεί ο ακριβής ρόλος που θα έχει η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ επέστρεψε στην Ισπανία για να συνεχίσει τις μεταγραφικές επαφές.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα