Εξετάζει υποψηφίους για τη θέση του Ρανιέρι η ΕΠΟ – Τα πρώτα ονόματα

Τον διάδοχο του Κλαούντιο Ρανιέρι ψάχνουν ήδη στην ΕΠΟ, όμως η απόφαση για το ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει την «καρέκλα» που άφησε ο Ιταλός τεχνικός δεν φαίνεται να είναι και η πιο εύκολη.

Οι παράγοντες της ΕΠΟ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις υποψηφίων από μια λίστα που έχουν στα χέρια τους, με άλλες περιπτώσεις να είναι προσιτές και με άλλες να έχουν σημαντικό έως μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Προϋπόθεση, με βάση την εμπειρία της περίπτωσης Ρανιέρι,

είναι ο νέος τεχνικός να έχει σε κάποιο βαθμό γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα του ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος της χώρας μας, έτσι ώστε να μπορέσει να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και βέβαια να έχει έτσι περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Στο πλαίσιο αυτό τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη ακουστεί με αυτό του Γιώργου Δώνη να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της λίστας αλλά ταυτόχρονα και σε αυτές με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας καθώς έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ με τον οποίο μάλιστα πηγαίνει πάρα πολύ καλά.

Επίσης έχει ακουστεί το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά και αυτό του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γεωργίας. Επίσης στα υπόψη είναι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που εργάζεται αυτή τη στιγμή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το σίγουρο είναι ότι εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το φιλικό της Τρίτης με την Σερβία αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα