Φρίκη σε οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Αυτό αντίκρισαν και έμειναν όλοι νηστικοί! (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους πεινασμένους οικοδεσπότες και καλεσμένους όταν κάθισαν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι οικοδεσπότες προτίμησαν να πάρουν μια φθηνή κατεψυγμένη γαλοπούλα αλλά δεν περίμεναν ότι η «οικονομική» τους επιλογή θα τους άφηνε νηστικούς…

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, όλα έμοιαζαν να είναι έτοιμα για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δείπνο, όταν ξεκίνησαν να κόβουν την γαλοπούλα

αντίκρισαν κάτι που τους προκάλεσε σοκ!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι οργισμένοι οικοδεσπότες, το εσωτερικό της γαλοπούλας γίνεται πράσινο!


Το δείπνο, που θα τάιζε μικρά παιδιά και παππούδες, τελικά μετατράπηκε σε φιάσκο, αφού κανείς δεν φαίνεται να ήθελε να δοκιμάσει το πράσινο κρέας της γαλοπούλας…


Το περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία αν και καλούνται οι καταναλωτές παγκόσμια να είναι προσεκτικοί με τις αγορές τους ειδικά στα τρόφιμα.


Το πράσινο κρέας πάντως προκαλείται από εκφυλιστική πάθηση των μυών και ονομάζεται «Ασθένεια των πράσινων μυών» αλλά δεν θεωρείται ακίνδυνη.

Το άρθρο Φρίκη σε οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Αυτό αντίκρισαν και έμειναν όλοι νηστικοί! (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα