Γκολ και θέαμα στην Τούμπα

Ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο καθώς και οι δύο ομάδες που στόχο είχαν τη νίκη πρόσφεραν θέαμα ιδιαίτερων αξιώσεων αποφεύγοντας τις σκοπιμότητες και το καταστροφικό παιχνίδι. Τελικός νικητής το ποδόσφαιρο και ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ με 4-2.

Ο δικέφαλος προηγήθηκε δύο φορές αλλά αντίστοιχες

ήταν και οι ισοφαρίσεις από τον Πανιώνιο που το πάλεψε μέχρι το τέλος. Στο 79΄ ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να δει τον Κατσουράνη να κάνει το 3-2, με φοβερό ψαλιδάκι και να γύρει τη πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του ενώ στο 91΄ θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ.

Ντεμπούτο με γκολ για τον Βούκιτς

Στο 87΄ ήταν η σειρά του Βούκιτς να σκοράρει. Ο Σέρβος, που στο ντεμπούτο του ήταν πολύ δραστήριος, μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη έκανε το πλασέ, διαμόρφωσε το 4-2 και κάπου εκεί γράφτηκε ο γράφτηκε ο επίλογος του αγώνα.

Διαιτητής: Ντίτσος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Κοντιζάς (Πειραιά)

4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Τσορτανίδης (Αχαΐας)

Κίτρινες: 60' Κούρντι, 62' Κατσουράνης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο (46' Φωτάκης), Σίντελφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ (67' Κουμάλο), Πέλκας (67' Βούκιτς), Λόρενς, Σαλπιγγίδης

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Τόσκας, Κουλοχέρης, Κούρντι, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72' Μενδρινός), Κολοβός (72' Ντούνης), Αραβίδης, Καμπάνταης (81' Οκόγιε)

Γκολ: 32' Κάτσε, 34΄Ανδράλας, 50' Σαλπιγγίδης, 63' Γουνδουλάκης, 79' Κατσουράνης, 87' Bούκιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα