Η Καλομοίρα αποκαλυπτει με ποιο τρόπο έχασε 40 κιλά!

Η Καλομοίρα σε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει τα 40 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στεναχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και

έκανε ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο», αποκάλυψε.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τα προβλήματα υγείας που είχαν τα δίδυμά της, Νίκος και Δημήτρης, όταν γεννήθηκαν.

«Ήταν πολύ δύσκολα. Άκουγα στο παρελθόν μαμάδες που τα δίδυμά τους είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας και, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορούσα να τις καταλάβω. Όταν το βίωσα, αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι. Αρχικά έπρεπε να μείνουν στο νοσοκομείο και όταν ήρθαν τελικά στο σπίτι υποστηρίζονταν από μηχανήματα. Έπρεπε να έρχεται νοσοκόμα να τα ελέγχει. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν πολύ αγχωμένοι. Τώρα πλέον, που είναι δύο ετών, τους ευχαριστιέμαι πραγματικά. Δόξα τω Θεώ, μεγαλώνουν φυσιολογικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα