Η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά, στηρίζει Δρίτσα

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση των Οικολόγων Πράσινων του Πειραιά που είναι αρμόδια με βάση το καταστατικό των Ο.Π.: «Η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά υποστηρίζει το δημοτικό δίκτυο «Λιμάνι της Αγωνίας» με υποψήφιο δήμαρχο το Θ. Δρίτσα για τρίτη φορά (2006,2010, 2014) ως τη μόνη πολιτική κίνηση που αγωνίζεται για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στον Πειραιά.

Πιστεύουμε ότι σήμερα μπορούμε μέσα από το Λιμάνι της Αγωνίας να προσφέρουμε μία εναλλακτική πρόταση και πετύχουμε μία ριζική αλλαγή πλεύσης για το Δήμο του Πειραιά».

«Τα αρμόδια από το καταστατικό όργανα των Οικολόγων Πράσινων, δεν έχουν λάβει απόφαση στήριξης του Μώραλη. Καμιά απόφαση δεν έχει ληφθεί που να νομιμοποιεί τέτοια επιλογή τόσο διαδικαστικά όσο και επί της ουσίας με βάση τις αρχές και τις αξίες», σχολιάζει η υποψήφια για το δήμο Αθηναίων και στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη.

Η δήλωση της κ. Κοντούλη, έρχεται λίγο μετά την απόφαση της παναττικής συνέλευσης των Οικολόγων Πράσινων να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη στο δήμο του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Αντιδράσεις για τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων στον Μώραλη

Keywords
Τυχαία Θέματα