Ικανοποίηση για το πρόγραμμα «Πολιτισμού και Αθλητισμού για όλους»

Περί τις 1000 συμμετοχές έφθασε το πρόγραμμα «Πολιτισμού και Αθλητισμού για όλους», του Δήμου Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ». Μετά τη μεγάλη αυτή ζήτηση που υπήρξε ο Δήμος ενημερώνει πως δε θα γίνου δεκτές άλλες αιτήσεις, πλην των τμημάτων χορωδίας, φιλαρμονικής και σκάκι.

Τα τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει, όμως υπάρχει μία μεγάλη λίστα αναμονής, ώστε όταν αποχωρεί κάποιος από το πρόγραμμα, να καλύπτεται απευθείας το κενό, τηρώντας πάντα τη σειρά προτεραιότητας.

Ωστόσο, νέα τμήματα θα προκύψουν

από το νέο έτος, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό μικρών και μεγάλων, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα. Για τα καινούρια τμήματα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρωτοβουλία του Δήμου Μαρκοπούλου για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων.

Στόχος του Δήμου, είναι να δώσει σε όλους, τη δυνατότητα πρόσβασης στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, στα πλαίσια μίας γενικευμένης κρίσης αξιών που βιώνει ο τόπος μας. Γι’ αυτό άλλωστε, κατάφερε να κρατήσει σε τόσο χαμηλά επίπεδα (πέντε (5) Ευρώ το μήνα), τη συνδρομή στα προγράμματα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στους υπόλοιπους Δήμους της Ελλάδας.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν, με όρεξη και μεράκι τη διοργάνωση παρόμοιων δράσεων, έχοντας ως άξονα την ανάδειξη της σημασίας της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά, στον εθελοντισμό, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην ψυχαγωγία» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα