Ιβάν Σαββίδης: «Είναι δικά μου χρέη πλέον τα χρέη του ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης παρουσίασε το όραμα και τους στόχους του για τον ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν λίγο στο «Ι. Βελλίδης».

Ο ομογενής επιχειρηματίας στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα, εκεί όπου έδωσαν μεταξύ άλλων το «παρών» και πολιτικοί, μιας και είναι γνωστές οι σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για επενδύσεις στην Βόρειο Ελλάδα. Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων πως αν είχε έρθει

το 2006 ο Ολυμπιακός θα είχε άλλη θέση, ενώ αναφέρθηκε στα χρέη του ΠΑΟΚ, στη μορφή της επόμενης διοίκησης αλλά και στο ενδεχόμενο επένδυσης στην Ελλάδα από Ρώσους επιχειρηματίες.

«Θεσσαλονίκη καλεί Μόσχα... Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη», είπε ο Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος συντόνισε τη συνέντευξη.

«Χαίρομαι που είστε εδώ. Δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για την τύχη του ΠΑΟΚ και παρακολουθείτε τις κινήσεις μας. Εγώ νιώθω χαρούμενος που σε αυτή την πρώτη συνέντευξη Τύπου έχουν έρθει πολλοί άνθρωποι. Αυτό με κάνει ακόμη πιο υποχρεωμένο αλλά και με χαροποιεί. Εγώ θέλω διάλογο, είμαι έτοιμος να απαντήσω σε όποια ερώτηση σας ενδιαφέρει αλλά οι ερωτήσεις σας να είναι απλές, ανθρώπινες και στα πλαίσια της ηθικής του ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν κάποια ερωτήματα που ίσως δεν μπορέσουμε να σας απαντήσουμε πλήρως. Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και όχι να υποσχεθούμε απλά πράγματα. Θέλω ειλικρινή συζήτηση. Είστε εδώ σήμερα επειδή γιατί αυτή η ΠΑΕ αυτή δεν μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη σε ότι αφορά το πατριωτικό αίσθημα. Δεν είναι τυχαίο ότι εγώ ξεχώρισα τον ΠΑΟΚ.

Εμείς οι Πόντιοι συνδέουμε την Ελλάδα με αυτή την ομάδα. Εγώ δεν είμαι η εξαίρεση σε αυτή. Εγώ λοιπόν έφτασα στο σημείο να αποφασίσω να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας ότι είναι μια πρόκληση για μένα. Πιστεύω ότι δε θα απογοητευτεί κανείς φίλος της ομάδας που περιμένει αλλαγές. Ο μεγαλύτερος στόχος που θέτω μπροστά μου: σε καμιά περίπτωση να μην είμαι πιο έξυπνος από τους προκατόχους του ή να ξαναγράψω την ιστορία του ΠΑΟΚ.

 Η ιστορία δεν ξαναγράφεται, μελετάται απλά θα προσθέσω επιτυχίες. Είναι μεγάλη τιμή που θα συναντηθώ με τον κόσμο και θα τους πω ότι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ο κόσμος με την ορμή του και εγώ με αυτά που μπορώ να προσφέρω. Τότε θα πετύχουμε και θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ελπίζω να σας ικανοποιήσω με τις απαντήσεις μου και να μην φύγει κανείς στεναχωρημένος», τόνισε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης

Μέσα από γραπτές τοποθετήσεις είπατε ότι επιθυμείτε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση. Πως σκέφτεστε να το υλοποιήσετε;

«Δε μπορώ να δώσω απάντηση ακριβώς. Θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ ΝΟ1 ομάδα, στο πλαίσιο αυτών που μπορώ να κάνω».

Σε τι επίπεδα είναι η πληροφόρηση σας για το ποδόσφαιρο της χώρας και τι σκέφτεστε να κάνετε για να μην περάσει τα ίδια που πέρασε ο ΠΑΟΚ;

«Πρώτα απ' όλα ελπίζω σύντομα να μην χρειάζομαι μετάφραση. Μαθαίνω από τα ΜΜΕ αλλά και από τους συνεργάτες μου και προσπαθώ πάντα να είμαι ενήμερος για

Keywords
Τυχαία Θέματα