Κ. Κατσούλης: «Ακόμη ένα παιδί θα ήταν ιδανικό για μας»

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου έδωσε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στη γυναίκα του, Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και στον ερχομό της κόρης του.

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι ο ερχομός της κόρης τους άλλαξε τη ζωή τους. «Σαφώς! Άλλαξαν πάρα πολύ! Τις πρώτες ημέρες, για να μην πω βδομάδες, ήμασταν και οι δυο, στην κυριολεξία, επάνω από τη μικρή. Εκεί είναι λίγο που τα χάνεις! Έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου που εξαρτάται

100% από σένα και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Μετά, σιγά-σιγά, βρίσκεις τις ισορροπίες, αλλά και πάλι όλα είναι διαφορετικά. Τοποθετούνται σε άλλη βάση. Και για τους δύο γονείς, το παιδί τους, είναι η πρώτη τους προτεραιότητα».

Για την κόρη του δήλωσε ότι «εξωτερικά και στους δυο μας μοιάζει, αλλά και στον χαρακτήρα εύκολα παρατηρεί κανείς στοιχεία τόσο δικά μου, όσο και της Κατερίνας».

«Κοίτα, δεν λέω ότι είναι στα σχέδιά μας, αλλά η ευχή μας είναι να κάνουμε ακόμη ένα παιδάκι. Όποτε έρθει! Δεν συζητώ για μεγάλη οικογένεια, αλλά ακόμη ένα παιδί θα ήταν το ιδανικό για εμάς», σχολίασε στη συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα