Καμμένος: Όσοι θελήσουν να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ραδιοσταθμό Realfm 97,8 υποστήριξε ότι διενεργείται συνολική αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων οι οποίες όπως είπε είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή πρόκληση.

Ενώ πρόσθεσε αναφορικά με την Τουρκία «Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές.Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου

μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

Επιπλέον δήλωσε «Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε».

Ενώ σε ότι αφορά ειδικά για τον Ερντογάν επεσήμανε «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

Το άρθρο Καμμένος: Όσοι θελήσουν να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα