Καραλής Forbes: Μεταξύ των πιο επιδραστικών νέων κάτω των 30 ετών

Ο αθλητής που συγκλόνισε με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα επί κοντών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, ο Εμμανουήλ Καραλής, έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό της ελληνικής έκδοσης του Forbes για την ελληνική λίστα 30 under 30. Πρόκειται για τη λίστα με τους 30 πιο επιδραστικούς νέους κάτω των 30 για το 2025 στην Ελλάδα και ο Εμμανουήλ Καραλής φιγουράρει στο εξώφυλλο του Forbes, όπως

έκανε και ο ίδιος γνωστό με ανάρτησή του στα social media. “Μπήκα στη λίστα 30 under 30 του Forbes”, ανακοίνωσε χαρακτηριστικά στο instagram ο Καραλής.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Καραλή με τη δίδυμη αδελφή του στα γενέθλιά τους

Ο “Μανόλο”, πέρα από ένας σπουδαίος αθλητής, είναι ένας θετικός άνθρωπος και είναι ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές. Στην ηλικία των 24 ετών έχει στην κατοχή του το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,93μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, με τον πατέρα του να είναι από τον Πύργο Ηλείας, ενώ η μητέρα του από την Ουγκάντα. Έχει δίδυμη αδερφή, την Αγγελική.

Διεθνείς επιτυχίες μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων

Τον Μάρτιο του 2023 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, με άλμα στα 5,80 μ.. Το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Τον Ιούνιο του 2023 κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, που διεξήχθη στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων, στην Πολωνία, πάλι με επίδοση 5,80 μ.

Τον Μάρτιο του 2024, με άλμα στα 5,85 μ., κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Γλασκώβη, το πρώτο του μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο πέραν των διοργανώσεων μικρότερων ηλικιών.

Ήδη από τον Αύγουστο του 2023 έχει κερδίσει την πρόκριση στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου και πραγματοποίησε την δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τον Ιούνιο του 2024, με άλμα στα 5,87 μ., που αποτέλεσε ατομικό ρεκόρ, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη, το πρώτο του μετάλλιο στην διοργάνωση.

Τον Αύγουστο του 2024, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι της Γαλλίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, με άλμα στα 5,90 μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα