Κατατίθενται τα νομοσχέδια για την πρώτη κατοικία και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Μετά τη συμφωνία με τους εταίρους, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό επικύρωση από τα κοινοβούλια των χωρών της Ευρωζώνης, η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου και την άμεση προώθησή του. Αυτό ήταν και το θέμα σημερινής έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με το οικονομικό επιτελείο και υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε τα δύο πρώτα νομοσχέδια που θα προωθήσει η κυβέρνηση να είναι αυτά που αφορούν τις ρυθμίσεις για

τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις 19:30 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο με θέμα την προετοιμασία του κυβερνητικού έργου της ερχόμενης εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα