Κατέρρευσε ο Μο Φάρα

Ο κορυφαίος πρωταθλητής στο δρόμο αντοχής δεν άντεξε την εξοντωτική κούρσα του ημιμαραθωνίου της Νέας Υόρκης. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στα 5.000μ και 10.000μ., κατέλαβε υπερπροσπάθεια να τερματίσει στην δεύτερη θέση του ημιμαραθωνίου, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μετά τον τερματισμό του.

Ο Σομαλός λιποθύμισε, έμεινε ακίνητος και ύστερα από τις πρώτες βοήθειες που του προσέφερε το ιατρικό τιμ της διοργάνωσης, αποχώρησε με καροτσάκι. Το συμβάν παρακολούθησαν σοκαρισμένοι οι συναθλητές του, ανάμεσα τους και ο Μουτάι, καθώς

και η γυναίκα του, ενώ άπαντες έτρεξαν κοντά του.

«Στα τελευταία τέσσερα μίλια υπέφερα λίγο. Έβλεπα αστεράκια. Θυμάμαι πως έχασα τις αισθήσεις του. Προσπάθησα πολύ στον αγώνα, είχα πτώση και στη συνέχεια τερμάτισα. Είμαι καλά. Δεν τρέχει τίποτα», δήλωσε ο Μο Φάρα σχολιάζοντας το περιστατικό που του συνέβη.

Από την αρχή της κούρσας, ο Μο Φάρα έδειξε ότι δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγωνίσματος, καθώς τα πρώτα χιλιόμετρα μπέρδεψε τα πόδια του και έπεσε κάτω.

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή του Μο Φάρα σε ημιμαραθώνιο και ότι ο πρωταθλήτης έχει στοχός να αγωνιστεί μελλοντικά στον μαραθώνιο.

Νικητής του ημιμαραθωνίου της Νέας Υόρκης ήταν ο Τζόφρι Μουτάι, ενώ ο Μο Φορά κατέλαβε την δεύτερη θέση.

πηγη:pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα