Κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννη: Μέτρα μετά το πάρτι στην Αγία Παρασκευή

Κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννη: Στο κλείσιμο της πλατείας του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή τις βραδινές ώρες προχωρά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.  Ο κ. Χαρδαλιάς γνωστοποίησε πως ισχυρή δύναμη της αστυνομίας είναι ήδη στο σημείο – μετά και από συνεννόηση με την δημοτική Αρχή – και η πλατεία θα παραμένει κλειστή από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και τις 06:00 το πρωί.

Ο υφυπουργός επέκρινε τις εικόνες που έλαβαν χώρα στην εν λόγω

πλατεία τις τελευταίες δύο ημέρες, τονίζοντας πως είναι αναγκαία η λήψη μέτρων. Ο ίδιος χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις, τονίζοντας πως οι εικόνες δεν δείχνουν πως πρόκειται για άτομα «που θέλουν να χαλαρώσουν» από τα αυστηρά μέτρα, αλλά για άτομα που – όπως χαρακτηριστικά είπε – «δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης, περιφρονούν τις οδηγίες για τους κινδύνους συγχρωτισμού, αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες…».

Δείτε ακόμηΦόβος για έξαρση κρουσμάτων από τα κορονοπάρτι – Λουκέτα και πρόστιμαΜαγιορκίνης: Εστίες υπερμετάδοσης του ιού τα υπαίθρια πάρτι- Αλίμονό μας αν υπάρξει κρούσμαΣύψας για Αγία Παρασκευή: “Έτσι άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως στην Ιταλία, έτσι απότομα γίνεται”Έκκληση του δημάρχου Κηφισιάς για τα αλόγιστα “κορονο-πάρτι” (vid)Γώγος για το πάρτι στην Αγ. Παρασκευή: Φοβάμαι, κάποιοι νομίζουν ότι τελείωσε η επιδημία
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλείνει, Αγίου Ιωάννη, Μέτρα, Αγία Παρασκευή,kleinei, agiou ioanni, metra, agia paraskevi