Μάρκο Μαρίν : Ένα «κακό παιδί» έρχεται στον Πειραιά ; (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει έντονη φημολογία για πιθανή ένταξη του διεθνούς Γερμανού εξτρέμ Μάρκο Μαρίν στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Είναι δεδομένο ότι ο Μάρκο Μαρίν είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να αναβαθμίσει συνολικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα,

αλλά κυρίως στην Ευρώπη. Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται ο Μάρκο Μαρίν δεν είναι και το καλύτερο παιδί…

Μάλιστα πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν έχει κάνει την μεγάλη καριέρα στην Τσέλσι ακριβώς γιατί ο χαρακτήρας του είναι εξαιρετικά δύσκολος. Γεγονός που αποδεικνύεται και από ένα σοβαρό επεισόδιο που είχε στην τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε την Τράμπζονσπορ, όπου μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από συμπαίκτη του, επιχείρησε να τον χτυπήσει.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα στην Τουρκία καθώς η προπόνηση ήταν ανοικτή και οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραφαν τα πάντα. Σημειώνεται πως ο Μάρκο Μαρίν μετά το επεισόδιο αποχώρησε από το γήπεδο, χωρίς να πάρει την άδεια κανενός, ενώ φεύγοντας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους τους είπε «αυτή είναι η ομάδα σας».

Μήπως λοιπόν η ομάδα του Πειραιά παίρνει μεγάλο ρίσκο αν εντάξει τον Μάρο Μαρίν στο δυναμικό της, λόγω της ευερέθιστης και νευρικής ιδιοσυγκρασίας του;

Δείτε το βίντεο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας :

Το άρθρο Μάρκο Μαρίν : Ένα «κακό παιδί» έρχεται στον Πειραιά ; (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα