Μετωπική σύγκρουση Παππά-Λοβέρδου για τις τηλεοπτικές άδειες (βίντεο)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ξεκαθάρισε ότι η κυβερνητική πολιτική παραμένει αμετακίνητη τόσο σε ότι αφορά στην ουσιαστική δομή του νόμου όσο και σε ότι αφορά στον αριθμό των αδειών. Επιπλέον υποστήριξε πως το πρόβλημα στην εφαρμογή της νομοθεσίας» δεν είναι τα συμφέροντα αλλά οι πολιτικές

δυνάμεις που τα υπερασπίζονται».

Επιπρόσθετα απέκλεισε κάθε πιθανότητα επιστροφής στο προηγούμενο καθεστώς της ανομίας, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Λοβέρδο αναρωτήθηκε αν επιθυμεί «να παραταθεί μια κατάστασης λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών χωρίς νόμιμες άδειες». Ενώ ταυτόχρονα κατέστησε σαφές πως ο διαγωνισμός θα δρομολογηθεί κανονικά χωρίς καμία παρέκκλιση.

Εκατέρωθεν αντεγκλήσεις

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντώντας στην τοποθέτηση του κ. Παππά, τον χαρακτήρισε «Υπουργό Προπαγάνδας» ενώ του καταλόγισε » ότι δεν αποδέχεται την πολιτική κριτική καθώς την θεωρεί διαπλεκόμενη και παράνομη», ενώ υποστήριξε ότι τον παρομοίασε με Υπουργό της Β. Κορέας, «κατά πολιτική υπερβολή», όπως είπε.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις επιφυλάξεις που έχουν εκφραστεί από την Κομισιόν περί της μη αξιοποίησης του συνόλου του τηλεοπτικού φάσματος, ως απόρροια της εφαρμογής του νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση, προκαλώντας για άλλη μια φορά την αντίδραση του Νίκου Παππά ο οποίος δήλωσε πως η παρέμβαση της Κομισιόν δεν αφορούσε στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, δηλώνοντας με έμφαση απευθυνόμενος προς τον κ. Λοβέρδο » Με εκπλήσσετε γιατί δεν κρατιέστε και είστε ένα έξυπνος άνθρωπος. Αναρωτιέμαι σε ποιος δίνετε εξετάσεις ;», κατέληξε.

Η παρέμβαση της Κομισιόν στο κέντρο της αντιπαράθεσης

Ο κ. Λοβέρδος απαντώντας, υποστήριξε πως είναι παραλογισμός να θεωρείται ότι η παρέμβαση της Κομισιόν δεν έχει σχέση με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες , την στιγμή που με σαφήνεια αποφαίνεται πως ¨πως οι τεχνολογικές δυνατότητες υπερβαίνουν τις τέσσερις άδειες αλλά δεν αξιοποιούνται».

Η αντιπαράθεση έκλεισε με τον κ. Παππά, να καταφέρεται ενάντια στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως αυτός και τα μέλη της κυβέρνησης υπόκεινται ένα «χυδαίο και εμετικό» καταιγισμό επιθέσεων, από την στιγμή που ψηφίστηκε ο νόμος.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι κύριοι Παππάς και Λοβέρδος έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με κύριο διακύβευμα τις τηλεοπτικές άδειες.

δείτε το σχετικό βίντεο από την σύγκρουση των δύο πολιτικών :

Το άρθρο Μετωπική σύγκρουση Παππά-Λοβέρδου για τις τηλεοπτικές άδειες (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα