Μια Μεξικανή πήρε τα μυαλά του Γιώργου Καραμίχου

Για τη ζωή του στο Λος Άντζελες, αλλα και για τη γυναίκα που του έχει πάρει τα μυαλά, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μου» ο Γιώργος Καραμίζος, όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης.

Μιλώντας για τις αμοιβές των ηθοποιών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο ηθοποιός είπε: «Η πρώτη αμοιβή για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ενός νέου ηθοποιού είναι περίπου 25 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο και αν είσαι λίγο ονοματάκι πάει πάνω από 100. Αν είναι μεγάλο όνομα, μπορεί να φτάσει και το ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο. Εκεί μια χρονιά είναι περίπου 10 – 12 επεισόδια».

Αυτή την περιόδο ο ηθοποιός,

όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι σε σχέση με μία κοπέλα από το Μεξικό, με την οποία γνωρίστηκε στο Λος Άντζελες: «Δεν μου έκλεψε την καρδιά Αμερικάνα, αλλά Μεξικάνα! Τώρα ήρθε μαζί μου στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι φίλοι μου πια εκεί είναι Λατινοαμερικάνοι. Έχουμε ίδιο τρόπο να χορεύουμε, να γελάμε, να μιλάμε. Έχω και Αμερικανούς φίλους φυσικά! Είναι πολύ σπάνιο να βρεις ανθρώπους από το Λος Άντζελες στο Λος Άντζελες. Κυρίως θα συναντήσεις ανθρώπους που έχουν έρθει με όνειρο να κάνουν κάτι. Όλοι είναι ηθοποιοί ή σκηνοθέτες ή κάτι τέτοιο. Όλοι ψάχνουν ένα project».

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί επαγγελματικές προτάσεις στην Αμερική: «Προτάσεις είχα, αλλά δεν μπορώ να τις δεχτώ. Δεν μπορώ να εργαστώ ακόμα στην Αμερική λόγω της βίζας μου. Θα δούμε αν θα κάνουν κάποια εξαίρεση. Προς το παρόν έχω δουλειά εδώ!».

Keywords
Αναζητήσεις
mexikani ithopoii
Τυχαία Θέματα