Μοσχάτο απαγχονισμός – 50χρονος λογιστής: Το βίντεο που έβγαλε η 47χρονη κατηγορούμενη

Τις τελευταίες στιγμές πριν από τον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο είχε καταγράψει σε βίντεο η 47χρονη που κατηγορείται για το θάνατό του. Η εκπομπή «Tlive» έφερε στη δημοσιότητα βίντεο από το διαμέρισμα του 50χρονου, το οποίοι είχε τραβήξει η 47χρονη γυναίκα και ε αυτό ακούγεται να του λέει μεταξύ άλλων «Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», ήταν τα λόγια της. Παράλληλα τον ρωτάει «πού πήγαν τα λεφτά; Πες μου», ενώ τον κατηγορεί πως εξαπάτησε τη μητέρα της και τα συγγενικά της πρόσωπα. Επιπλέον

του λέει πως έπειθε κόσμο να βάζει υποθήκη σπίτια τάζοντας τους επενδυτικά προγράμματα.

Εκείνος είναι καθισμένος στον καναπέ και της απαντάει «όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως». Κάποια στιγμή της λέει πως τα χρήματα χάθηκαν «στην ανακύκλωση» και της ζητάει να σβήσει το βίντεο. Μάλιστα ο 50χρονος λέει στη γυναίκα «αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή». Από την πλευρά της η 47χρονη, η οποία είναι εμφανώς αναστατωμένη ακούγεται να του λέει «τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα».

Τι λέει η δικηγόρος της 47χρονης«Με όσα έχουν καταγραφεί στα δύο βίντεο της δικογραφίας, δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Έχω δει τα βίντεο και επιβεβαιώνω την πρόθεση του αυτόχειρα να αυτοκτονήσει» δήλωσε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Τσιώνα, δικηγόρος της 47χρονης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η συνήγορος είπε: «Δεν είναι ακριβές ότι η 47χρονη κλώτσησε το καρεκλάκι πάνω στο οποίο στηριζόταν ο 50χρονος, ενώ είχε το κεφάλι του περασμένο στην αγχόνη». «Η Αστυνομία έφθασε, αν όχι το ίδιο λεπτό, λίγα λεπτά μετά το συμβάν. Είχε απαντήσει και στο τηλέφωνό της δύο φορές η 47χρονη. Οι γείτονες λένε ότι υπήρχε πολύ μεγάλος θόρυβος από το σπίτι επί ώρα», είπε η δικηγόρος, τονίζοντας πως η γυναίκα στην οποία όφειλε μεγάλο ποσό, «αν τον σκότωνε, δεν θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω».

Σε ό,τι αφορά τις επαφές τους, είπε πως «πάνω από 10 χρόνια είχαν επαγγελματική σχέση και είχαν αναπτύξει και φιλική σχέση». Μάλιστα, αποκάλυψε: «Όταν ξυλοκοπήθηκε από κάποιους ο 50χρονος, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, η 47χρονη ήταν εκείνη που κάλεσε την Αστυνομία και στο σπίτι της βρήκε καταφύγιο ο άνδρας και έμεινε για δύο ημέρες. Εκείνη του είπε να ενημερώσει τις Αρχές, λέγοντάς του “έχεις οικογένεια” και ότι πρέπει να προσέχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα