ΝΔ: Τώρα αρχίζει η διαπραγμάτευση- ΠΑΣΟΚ: Κυβέρνηση των «non papers»

Τις τελευταίες εξελίξεις σχολιάζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ασκώντας παράλληλα κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα αρχίζει η πραγματική διαπραγμάτευση, μέχρι τώρα η κυβέρνηση έπαιζε με τους συμβολισμούς και τις λέξεις», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Κώστας Καραγκούνης.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται: «Τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στην πραγματική διαπραγμάτευση, διότι μέχρι στιγμής έπαιζαν θέατρο. Έπαιζαν με συμβολισμούς και με λέξεις. Τώρα μπαίνουν στην ουσία. Συζητάνε με αριθμούς, με την τρόικα και εδώ. Στο μεταξύ, ο λογαριασμός ανεβαίνει. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι σε όλη την κοινωνία και στο ΣΥΡΙΖΑ που αρχίζουν να βλέπουν τι γίνεται».

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει το «non paper» της κυβέρνησης για τη μετονομασία των τεχνικών κλιμακίων της τρόικα σε «Brussels Group»:

«Μας κάνει και εμάς εθνικά υπερήφανους η νέα επιτυχία της κυβέρνησης των non papers. Οι εκπρόσωποι της τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης που θα συναντώνται στις Βρυξέλλες θα συγκροτούν το Brussels Group. Για τον τρόπο λειτουργίας του Athens Group θα ακολουθήσει προφανώς νεώτερο non paper της κυβέρνησης.

Ευχόμαστε επίσης στον κ. Τσίπρα καλή επιτυχία στις κρίσιμες επαφές που – όπως ανακοινώθηκε – θα έχει αύριο στις Βρυξέλλες με τους κκ. Σουλτς, Γιούγκερ και Γλέζο».

Keywords
Τυχαία Θέματα