Νέα φρίκη από τους τζιχαντιστές που έκαψαν ζωντανό Ιορδανό πιλότο

Μια ακόμα εγκληματική ενέργεια, ένα ακόμα φρικιαστικό για ανθρώπινο νου έγκλημα στο όνομα του Θεού από τους τζιχαντιστές της ISIS οι οποίοι προσπαθούν να γυρίσουν τον κόσμο στον μεσαίωνα και τα βασανιστήρια που η ανθρωπότητα θέλει να ξεχάσει. Οι απάνθρωποι δήθεν εκπρόσωποι της τάξης του Θεού αυτή τη φορά έκαψαν ζωντανό έναν άνθρωπο, δείχνοντας το τι θα γινόταν εάν υπήρχε περίπτωση να επικρατήσουν.

Οι τζιχαντιστές περιέλουσαν με έφλεκτο υγρό, μέσα σε ένα κλουβί, έναν Ιορδανό πιλότο τον Μάαζ αλ Κασάμπεχ τον οποίο

είχαν αιχμαλωτίσει στις 24 Δεκεμβρίου όταν το F16 του έπεσε στη Συρία ενώ συμμετείχε σε βομβαρδισμούς κατά θέσεων του λεγόμενου ισλαμικού κράτους.

Οι τζιχαντιστές έδωσαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας 22 λεπτών στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας μέσα σε ένα κλουβί και ακολούθως να έρχεται από το ποτισμένο με έφλεκτο υλικό έδαφος η φωτιά η οποία κυριολεκτικά τον τύλιξε καίγοντας τον ζωντανό.

Εκτέλεση Τζιχαντιστών από την Ιορδανία

Μετά την αποτρόπαιη πράξη των τζιχαντιστών του λεγόμενου ισλαμικού κράτους η Ιορδανία εκτέλεσε με απαγχονισμό δύο τζιχαντιστές που κρατούνταν στις φυλακές της, ως αντίποινα για τον πιλότο, ενώ στην Ιορδανία η κατάσταση είναι τεταμένη με έντονες διαδηλώσεις κατά της ISIS καθώς επικρατεί οργή για το θάνατο του πιλότου.

Μάλιστα ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα θα συναντηθεί εκτάκτως με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα συντονισμένα και συνεχή κτυπήματα κατά των τζιχανστών σε όλη την έκταση των εδαφών που ελέγχουν σε Συρία και Ιράκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα