Νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η ΑΕΚ

Μπορεί τα αγωνιστικά της ΑΕΚ να έχουν περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην Ένωση έχουν σταματήσει τη δουλειά. Ίσα ίσα που οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς, προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες εκείνοι που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας στη νέα περίοδο.

Έτσι σε τακτά χρονικά διαστήματα επανέρχονται κάποιοι παίκτες οι οποίοι

αποτελούν βασικό στόχο και για τους οποίους έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι επόμενοι δύο παίκτες που θα απασχολήσουν τους Κιτρινόμαυρους είναι οι Τριάδης και Μπαρκάν.

Ο πρώτος έχει κεντρίσει από καιρό το ενδιαφέρον της Ένωσης, αν και δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο χρόνο συμμετοχής με την Ξάνθη. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ πιστεύουν στις δυνατότητές τους και έχοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας με την ακριτική ομάδα θεωρούν πως μπορούν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Όσον αφορά τον Μπαργκάν είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση. Κάνει ένα καλό πρωτάθλημα με τη Βέροια και από καιρό βρισκόταν υπό παρακολούθηση. Το ίδιο όμως ισχύει και για την Ξάνθη, οπότε το πράγμα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο. Κι αυτό γιατί μπορεί ο παίκτης της Βέροιας να βρεθεί πρώτα στους Ακρίτες και μετά στην ΑΕΚ, καθώς δύσκολα θα επιλέξει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

ΠΗΓΗ:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα