Νέο βίντεο από την κακοποίηση του τρίχρονου παιδιού από τον Σύρο μετανάστη στη Χίο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νέο σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει τον βασανισμό του τρίχρονου αγοριού στο hot spot στην Σούδα της Χίου.

Το συγκεκριμένο βίντεο που φέρεται πως τραβήχτηκε την Δευτέρα δείχνει την κακοποίηση του ανήλικου αγοριού μέσα στην ντουζιέρα, όπου δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα, που σταματούν όταν εμφανίζεται ένα τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ

ο 31χρονος Σύρος πρόσφυγας που είναι υπεύθυνος για την κακοποίηση του ανήλικου αγοριού έχει συλληφθεί από την αστυνομία ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο να έχει απαγάγει το παιδί από την οικογένεια του με σκοπό να ζητήσει λύτρα.

Ο ίδιος ωστόσο ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του βρίσκεται στην Τουρκία με το άλλο τους παιδί, ενώ υποστηρίζει ότι έκανε το συγκεκριμένο βίντεο για να την πείσει να περάσει στην Ελλάδα. Επίσης γίνονται επιπρόσθετες έρευνες για τον 31χρονο Σύρο καθώς εμφανίστηκαν φωτογραφίες που τον απεικονίζουν οπλισμένο με αποτέλεσμα να ερευνάται το ενδεχόμενο να έχει σχέσεις με τζιχαντιστές. Στην υπόθεση, έχουν εμπλακεί τόσο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσο και η ΕΥΠ.

Σε ότι αφορά στο ανήλικο παιδί, αυτό με εντολή της Εισαγγελίας της Χίου παραδόθηκε σε μη κυβερνητική οργάνωση, ενώ σήμερα το πρωί εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

το σχετικό βίντεο :

Το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες μέσα από τον καταυλισμό της Σούδας

Ο Σύρος δράστης

Το άρθρο Νέο βίντεο από την κακοποίηση του τρίχρονου παιδιού από τον Σύρο μετανάστη στη Χίο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
βιντεο κακοποιησης 3χρονου στα χοτ σποτ στη σουδα
Τυχαία Θέματα