Νορντίν Άμραμπατ: Θύμα διάρρηξης ο παίκτης της ΑΕΚ

Σύμφωνα με καταγγελία του νέου αποκτήματος της Ένωσης, Νορντίν Άμραμπατ, ποδοσφαιριστής με… πολλές περγαμηνές και συμμετοχές σε Τουρκία, Ισπανία, Αγγλία, όπου αγωνίστηκε, άγνωστοι διέρρηξαν τη μονοκατοικία όπου διαμένει με την οικογένειά του, στην περιοχή της Σαρωνίδας. Ο ίδιος είπε ότι η διάρρηξη συνέβη σε διάστημα δύο ωρών, χρόνος κατά τον οποίο έλειπε όλη η οικογένεια από τη μονοκατοικία. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, με ολλανδικό διαβατήριο, ανέφερε πως όταν επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε ότι οι άγνωστοι, που ίσως τον παρακολουθούσαν και γνώριζαν ότι θα απουσιάζει, εισβάλει

στον εσωτερικό χώρο, παραβιάζοντας παράθυρο της μονοκατοικίας.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και κατήγγειλε σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alphafreepress, ότι οι «ποντικοί» είχαν αρπάξει ένα πανάκριβο ρολόϊ ROLEX, 10.000 ευρώ σε μετρητά και είδη ένδυσης του ποδοσφαιριστή! Αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής με συνεργείο της Σήμανσης, έφθασαν στη μονοκατοικία της Σαρωνίδας για να πάρουν αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία από τα σημεία όπου κινήθηκαν οι δράστες.

Ποιος είναι ο παίκτης των κιτρινόμαυρων 

Ο Νουρεντίν (Νόρντιν) Αμπραμπατ γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1987 στο Νάαρντεν της Βόρειας Ολλανδίας και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Άγιαξ. Έχει υπάρξει 64 φορές διεθνής με την Εθνική Μαρόκου ως μεσοεπιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί επαγγελματικά για πρώτη φορά στην ολλανδική Ομνιγουορλντ και πολύ γρήγορα στην πρωταθλήτρια Ολλανδίας, PSV Aϊντχόφεν. Στις μεταγραφές του ξεχωρίζουν αυτές στην τουρκική Γαλατασαράι, στην ισπανική Μάλαγα και τη Λεγανιές και στην αγγλική Γουότφορντ. Την τελευταία τριετία, αγωνίστηκε στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ. Πλέον, αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην ΑΕΚ με τη φανέλα με το νούμερο 7, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Κατ’ εξακολούθηση θύματα διάρρηξης παίκτες του ποδοσφαίρου

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέφτει θύμα διαρρηκτών σε διάστημα ενός έτους. Τον Μάϊο, άγνωστοι διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα της οικίας του σπουδαίου Γάλλου παίκτη του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, εισέβαλαν στο εσωτερικό και αφού δεν βρήκαν κάτι πιο πολύτιμο γι’αυτούς, πήραν δύο ζευγάρια γυαλιά! Ο βασικός παίκτης του Ολυμπιακού με τη μεγάλη προσφορά στην ομάδα του, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη, ειδοποιήθηκε για τη διάρρηξη μέσω του κινητού του τηλεφώνου, συνεπεία του συναγερμού που έχει εγκατασταθεί στην οικία. Οι αστυνομικοί που έχουν επιληφθεί της υποθέσεως, πέρα από άλλα στοιχεία, προσπαθούν να απαντήσουν και στο ερώτημα αν η εισβολή στην οικία του Εμβιλά, μπορεί να σχετίζεται με τις παλαιότερες διαρρήξεις και κλοπές, σε σπίτια που νοικιάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους άσους της.

Το 2019 μετά από πολύμηνες έρευνες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, είχε συλληφθεί ένα ζευγάρι Αλβανών διαρρηκτών για συμμετοχή σε πενταμελή συμμορία η οποία είχε διαπράξει και τις κλοπές στα σπίτια των παικτών, αλλά και άλλων οικιών στις ίδιες περιοχές. Τότε, είχαν συλληφθεί ένας άνδρας και μια γυναίκα από την Αλβανία, ενώ τα άλλα τρία μέλη δεν συνελήφθησαν ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα