Οι απιστίες πληρώνονται ακριβά- Απατημένες σύντροφροι του έκαψαν τα γεννητικά όργανα…

Μπορεί ένας νεαρός Βρετανός να περηφανευόταν για τις… πολλές παράλληλες σχέσεις που είχε με κοπέλες διαφόρων ηλικιών, ωστόσο το πάθημα φαίνεται πως του έγινε για τα καλά μάθημα.

Οι τρεις γυναίκες, τις οποίες απογοήτευσε ερωτικά, συνασπίστηκαν και βασάνισαν τον άτυχο νεαρό Βρετανό, φτάνοντας στο σημείο να του κάψουν το πέος και τους όρχεις με έναν ισιωτή μαλλιών!

Η 47χρονη Λορέιν Ιρλς, η 19χρονη Νάταλι Λίλι και η 22χρονη Λία Γουάιτ, οι τρεις γυναίκες τις οποίες απάτησε ο άντρας, στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, με τη βοήθεια του 27χρονου Μπρένταν Τιλ κατέστρωσαν

το σκληρό σχέδιο της εκδίκησής τους.

Όπως αποκαλύφθηκε στη δίκη τους, το θύμα πείστηκε να πάει σε ένα διαμέρισμα του Σκαρμπόροου, όπου αιφνιδιάστηκε από τις γυναίκες, οι οποίες τον έδεσαν σε μια καρέκλα. Τον ανάγκασαν να πιει υγρό καθαριστικό και στη συνέχεια του έκαναν βασανιστήρια, που προέβλεπαν εγκαύματα στα γεννητικά του όργανα με το σίδερο που ισιώνει τα μαλλιά και στον λαιμό του με αναπτήρα. Ενώ αυτός σφάδαζε, οι πρώην ερωμένες του γελούσαν, τον κλοτσούσαν και τον χαστούκιζαν επανειλημμένα.

Η μεγαλύτερη της παρέας, η Ιρλς, που φαίνεται ότι ήταν «αρχηγός», δάγκωσε μάλιστα το αυτί του και τον απειλούσε ότι θα τον πνίξει κάθε φορά, που του έκλεινε το στόμα του με ένα μαντίλι. Ωστόσο, μια από τις κοπέλες, η Γουάιτ δεν άντεξε άλλο και άφησε ελεύθερο τον νεαρό Βρετανό.

Λίγες ώρες αργότερα η θηλυκή συμμορία και ο συνεργός τους συνελήφθησαν από την αστυνομία. Όπως προέκυψε, η βασική ευθύνη ανήκε στην Ιρλς, η οποία ωστόσο, επειδή κρίθηκε ψυχικά διαταραγμένη, γλίτωσε τη φυλάκιση. Ο Τιλ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1 έτους, λόγω βεβαρημένου ποινικού μητρώου, ενώ η Λίλι και η Γουάιτ σε κοινωνική εργασία.

Πηγή: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα