Ομαδικός βιασμός ισραηλινής τουρίστριας στην Ινδία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στιγμές φρίκης βίωσε μία 25χρονη τουρίστρια με καταγωγή από το Ισραήλ, καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην τουριστική περιοχή Μανάλι της πολιτείας Χιματσάλ Πραντές της Ινδίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι, η νεαρή Ισραηλινή μπήκε μέσα σε ένα όχημα το πρωί της Κυριακής, θεωρώντας -λανθασμένα όπως αποδείχτηκε- ότι ήταν ταξί και ζήτησε να την πάνε σε μια κοντινή γειτονιά.

Στο εν λόγω αυτοκίνητο, επέβαιναν έξι άνδρες, οι δύο από τους οποίους βίασαν την κοπέλα, χωρίς να έχει διασαφηνιστεί ακόμη ποιος ήταν ο ρόλος των υπολοίπων τεσσάρων.

Η Ισραηλινή τουρίστρια αμέσως μετά το φρικτό συμβάν έσπευσε στην αστυνομία για να το καταγγείλει. Οι αρμόδιες αρχές, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τους δράστες με βάση την περιγραφή του θύματος.

«Εξετάζουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ελπίζουμε να βρούμε τους ενόχους. Η Ισραηλινή πρεσβεία έχει ενημερωθεί», τόνισε σχετικά ο αστυνόμος Παντάμ Τσαντ.

Σημειωτέον ότι παρόμοια γεγονότα έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν τόσο στο Μανάλι, όσο και σε άλλες περιοχές της Ινδίας.

Το άρθρο Ομαδικός βιασμός ισραηλινής τουρίστριας στην Ινδία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα