Ορεινός αγώνας δρόμου στο Ποικίλο όρος

Για όλους τους δρομείς που λατρεύουν το ορεινό τρέξιμο στη φύση (mountain running ή trail running ) ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης διοργανώνει στις 29 Μαρτίου 2015, αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Poikilo Rocky Mountain 2015» μέσα στα πανέμορφα δάση του Ποικίλου Όρους Αττικής. Πρόκειται για αγώνα Trail Running, με συνολικό

μήκος διαδρομής τα 22.500 μέτρα (για τους δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών), συνολική θετική υψομετρική τα 1.052 μέτρα και πολλά τεχνικά μονοπάτια. Εξελίσσεται αποκλειστικά μέσα στο Ποικίλο Όρος και έχει κυκλική μορφή.

Παράλληλα, διεξάγεται και μικρότερος αγώνας 8 Km «Fun» (για τους δρομείς ηλικίας άνω των 14 ετών), σε μέρος της διαδρομής του μεγάλου αγώνα. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τη συναρπαστική θέα του όρους από όλες τις πλευρές του, ενώ πολλά τμήματα της διαδρομής περνούν μέσα από πευκοδάσος.

Σε πλήρη ετοιμότητα θα υπάρχει ομάδα διάσωσης από εθελοντές διασώστες, γιατρούς, ασθενοφόρο. Η διοργάνωση αναλαμβάνει την τροφοδοσία των αθλητών στα ενδιάμεσα σημεία της διαδρομής. Συγκεκριμένα:

α) ΔΙΑΔΡΟΜΗ 22,5 Km. Κατά μήκος της μεγάλης διαδρομής υπάρχουν τρία σημεία με πόσιμο νερό στο 8 km, στο 15 km και στο 19 km, καθώς και ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 11 Km.

β) ΔΙΑΔΡΟΜΗ 8 Km «Fun»: Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας στο 4 Km.

Αναμνηστικό μετάλλιο δίνεται μόνο στους αθλητές που τερματίζουν μέσα στο χρονικό όριο εγκυρότητας των 5 ωρών. Όλοι οι αθλητές, ανεξαρτήτως επίδοσης, τιμώνται με το ίδιο μετάλλιο. Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής δίνεται σε όλους τους αθλητές. Ο αγώνας αποτελεί κριτήριο και δίνει πόντους για τον Olympus Marathon. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.pdsodysseas.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα