Παπαδημούλης: Σέβομαι τον Μανώλη Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του

Ενωτικός και με σαφείς προσπάθειες να «σβήσει» τις εστίες διαφωνιών παρουσιάστηκε από το βήμα του 1ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, αν και διαφώνησε φανερά με τις απόψεις του Μανώλη Γλέζου.

«Να βάλουμε πάνω απ' όλα το συλλογικό από τα εγώ μας», είπε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης, για να προσθέσει: «Φίλοι κι αντίπαλοι περιμένουν πολλά από το συνέδριο μας. Οι αντίπαλοι περιμένουν να φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων. Οι φίλοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Προσδοκούν να κηρύξουμε επίθεση εξωστρέφειας από Δευτέρα».

Εξάλλου,

ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέφρασε τη διαφωνία του με τις θέσεις του Μανώλη Γλέζου. «Συνιστώσες είχαμε και το 2004 και πήραμε 3%. Τι μας εκτίναξε στο 27%; Αποτελεί καρπό συλλογικής προσπάθειας. Σέβομαι κι αγαπώ τον Μανώλη Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ μαζί του. Δεν περιμένει ο λαός από μας να εκλέξουμε τριμερή ηγεσία που θα αλλάζει κάθε 6 μήνες. Χρειαζόμαστε πρόγραμμα, ενότητα και αγώνες», συμπλήρωσε με νόημα ο κ. Παπαδημούλης.

«Πρέπει να μείνουμε ερμητικά κλειστοί στους λερωμένους που μας προσεγγίζουν. Προχωράμε με ενότητα και τόλμη. Θέλουμε και μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο του μνημονίου», κατέληξε λέγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα