Ποιον βασικό παίκτη τρώει ο Σίλβα

Τα σχέδια του Μάρκο Σίλβα για τη νέα χρονιά θα βρουν την εντεκάδα του Ολυμπιακού ανανεωμένη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει αποφάσεις για ριζικές αλλαγές στην ομάδα του Πειραιά.

Μεταξύ αυτών και το πουλέν του Ολυμπιακού Αρτούρ Μαζουακού που

αν και φέτος ήταν στους βασικούς του παίκτες, φαίνεται πως η απόδοσή του δεν ικανοποίησε τον προπονητή του καθώς ο Γάλλλος μπακ σε πολλά παιχνίδια της φετινής σεζόν έκανε μεγάλη «κοιλιά» στο δεύτερο γύρο.

Χαρακτηριστικό ήταν το ματς απένταντι στον Αστέρα Τρίπολης που ο Μαζουακού ήταν απογοητευτικά αδιάφορος.

Γι΄ αυτό γίνονται ήδη προεργασίες στο Λιμάνι για τον διάδοχο του νεαρού μπακ. Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν δεδομένα την περίπτωση του Αργεντινού Εμανουέλ Μας, ο οποίος αποτελεί θερμή πρόταση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει άλλες επιλογές πιο ψηλά στη λίστα του.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει προκρίνει 1-2 περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Αρτούρ Μαζουακού και αναμένεται να κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση. Ο Εμανουέλ Μας βρίσκεται πολύ πιο κάτω στις προτιμήσεις του και λογικά θα «κοπεί», καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει παίκτες, πιθανότατα από την πατρίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα